Lief zijn voor jezelf! NIEUWE VLOG VOOR UWV PERSPECTIEF #3

Lief zijn voor jezelf! NIEUWE VLOG VOOR UWV PERSPECTIEF #3

Lief zijn voor jezelf, daar gaat mijn derde vlog voor UWV Perspectief over! Ik vroeg mij af welke goede voornemens ik heb voor het nieuwe jaar? De conclusie, ik wil lief (liever) zijn voor mijzelf, maar hoe dan? Dit leek mij dan een leuk onderwerp om te filmen. Dus, hoe ik lief (liever) wil zijn voor mijzelf in 2018 leg ik uit in deze derde vlog. Sinds december vlog ik voor UWV Perspectief, het is een platform voor en door mensen met een arbeidsongeschikt uitkering. Ik heb zelf geen arbeidsongeschikt uitkering, maar ik wil graag andere mensen met een beperking inspireren en laten zien wat je wél kunt!

Lief zijn voor jezelf

Mijn eerste vlog vind je hier en klik hier om mijn tweede vlog te zien die ik heb gemaakt voor UWV Perspectief. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden… dus laat het mij weten in de comments.

Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *