Studio Luchtig: freelance content creator

Content maken en teksten schrijven, dat wil ik graag voor jou doen. Sinds enige tijd schrijf ik voor mijn blog Hou Het Luchtig en werk ik samen met bedrijven om content te maken. Ondertussen heb ik zelfs een boek geschreven! Dit zijn allemaal dingen waardoor ik met liefde en plezier achter mijn laptop begin te typen. Nu wil ik dat ook gaan doen voor jou.

schrijfproces

Wat doe ik?

 1. Creatief schrijven
 2. SEO-proof webteksten
 3. Copy writing
 4. Content beheer
 5. Samenwerken met Hou Het Luchtig

1. Creatief schrijven

Een verhaal wat luchtig en pakkend is. Ik type het graag voor je uit. Door de ervaring van mijn blog en het schrijven van een boek weet ik wat een goed verhaal nodig heeft. Samen kijken we naar het juiste perspectief en boodschap om een stuk tekst te schrijven waar jij en je klanten positief van worden.

Wil je online of offline tekst die de boodschap direct maar luchtig overbrengt? Voor een blog, een (e)boek of ander middel? Neem dan contact met me op.


2. SEO-proof webteksten

Heb je een website maar ben je niet vindbaar op Google? Daar kan ik je mee helpen. De juiste informatie verpakt in een tekst die ook wordt gelezen is essentieel voor een website. Ik zorg ervoor dat je websitebezoeker de tekst leuk vindt én de zoekmachine ook.

Wil jij teksten met de juiste zoekwoorden, met als doel dat jij online zichtbaar wordt? Neem dan contact met me op.


3. Copy Writing

Je weet wat je wilt vertellen…. maar hoe zorg je ervoor dat de lezer jou boodschap begrijpt? En bovenal, hoe zorg je ervoor dat de tekst bij de lezer blijft hangen? Ik kijk naar jouw bedrijf en naar de doelgroep om een tekst te schrijven die matcht. Samen met jou zet ik jouw idee om in een tekst die duidelijk en prikkelend is.

Op zoek naar een wervende tekst voor e-mail, website of sociaal media kanalen? Neem dan contact met me op.

meer positiviteit

4. Content beheer

Het lijkt wel of bijna elke week weer iemand zegt ‘zit je al op dat nieuwe sociaal media kanaal?’ Ik kan je helpen om door al die kanalen de juiste te vinden. Samen kijken we naar je bedrijf en je doelgroep. Een Snapchat kanaal bijhouden alleen omdat het ‘moet’ is niet de juiste reden. Efficiënt zijn en inpact kun je alleen maken met de juiste strategie.

Wil je advies over je social media kanalen of het totaal uit handen geven?

 • Pakket 1
  Ik bekijk al je social media kanalen kritisch en ik geef je daar advies over je strategie. Zo kan jij weer volop aan de slag om je volgers te prikkelen en een relatie op te bouwen.
 • Pakket 2
  Wil je het social media beheer aan mij over laten? Geen probleem. We kijken samen naar de juiste strategie en hoe we met jou volgers een relatie kunnen opbouwen. Dit houdt in een social media planning en de uitvoering hiervan; tekst en beeld voor één of meerdere social media kanalen.

Wil jij met je volgers een relatie bouwen? Neem dan contact met me op.


5. Samenwerken met Hou Het Luchtig

Wil je samenwerken met mijn blog, Hou Het Luchtig? Dat kan! Samen kijken we naar de perfecte content; foto, tekst of video. En creëer ik voor jou en jouw bedrijf extra promotie. Eerdere samenwerkingen vind je hier.


Stuur me direct een mail: info@houhetluchtig.nl. Je kunt me ook vinden op mijn socialmedia kanalen: Facebook, Instagram & LinkedIn.

Hou Het Ambitieus