fbpx

Hou Het Luchtig bestaat 5 jaar en 1 jaar fulltime ondernemen!

1 jaar fulltime ondernemen

1 jaar fulltime ondernemen en vijf jaar mijn blog Hou Het Luchtig! Wauw, wat gaat de tijd toch snel! Extra reden om hier bij stil te staan en het te vieren met 3 win acties op mijn Instagram, doe jij mee?

1 jaar fulltime ondernemen

Het was een mooi jaar, 2016, ik slaagde cum laude af van het mbo én als beste van mijn jaar! Maar ik startte ook in de zomer na mijn mbo én voor mijn hbo studie, mijn blog, www.houhetluchtig.nl! Op 14 juli 2016. Een mooie dag én nog een leuk feitje, ik zat toen in Kopenhagen! Toen de naam officieel werd bedacht, ik mijn website maakte én het eerste artikel online ging. Ik was toen al een digital nomad! Zonder dat ik het wist haha.

Eén dag eerder, maar wel 4 jaar later, op 13 juli 2020, had ik mijn eerste officiële werkdag voor Studio Luchtig. Drie weken nadat ik afstudeerde op het hbo (ik had natuurlijk even vakantie genomen!) begon mijn avontuur met Studio Luchtig als ondernemer écht. 

Win acties op mijn Instagram kanaal!

Wie jarig is trakteert! En dat ga ik doen. Volgende week 12, 13 en 14 juli komt er drie dagen lang, ja welliefste 3 dagen, elke dag een GIVE AWAY op mijn Instagram account te staan.

  • Maandag 12 juli: kaartenset en brieven gemaakt door Lobke t.w.v. €42,50!

Lobke, mijn oud-studiegenootje en creatief ondernemer, heeft een webshop en ze maakt de mooiste gedichten, die je op kaarten kunt kopen. Ook heeft ze heeft een brievenset gecreëerd! Deze brieven verkoopt als set van negen en zijn bedoeld om je steun te bieden en kracht te geven. Om je blijer en hoopvoller achter te laten dan voordat je de brief opende. Lobke hoopt zo dat iedereen eruit haalt wat ‘ie eruit moet halen en dat haar woorden binnenkomen.

>> Ga hier naar de webshop van Lobke.

  • Dinsdag 13 juli: het boek Work Hard, Travel Harder van Suzanne van Duijn, t.w.v. €20,00!

Een van mijn eerste boeken die ik las toen ik net fulltime begon met ondernemen. Het staat bomvol mogelijkheden en het is een boek vol inspiratie! Wie kan dat nu niet gebruiken? Lees over hoe je productief werkt en valkuilen vermijdt. Hoe je eenzaamheid en reismoeheid de baas blijft. Hoe je klanten binnenhaalt vanuit het buitenland. Hoe je geschikte bestemmingen, werkplekken en gelijkgestemden vindt.

>> Lees hier mijn review van het boek Work Hard, Travel harder.

  • Woensdag 14 juli: mijn online cursus Grenzeloos Leven, t.w.v. €198,00!

Op woensdag kun je mijn online cursus Grenzeloos Leven winnen! Na deze online cursus heb je alle tools in handen om grenzeloos te leven. Je luistert naar je lichaam, je hebt een positieve en sterke mindset gecreëerd en je leeft zoals je wilt leven. Ben jij op zoek naar gelijkgestemden? Naar mensen die zich ook niet laten tegenhouden door hun fysieke of mentale beperkingen? Vind gelijkgestemde in de Instagram community, iedereen de de cursus volgt krijg exclusief toegang! In deze community vind er om de maand een live Q&A met Fenna plaats, waar je al je vragen kunt stellen die je hebt tijdens het volgen van de online cursus. Je kunt vragen stellen onder berichten of op anderen reageren! Natuurlijk krijg je levenslang toegang, niks is zo belangrijk als gelijkgestemde om je heen!

Meedoen met alle drie de acties kan t/m woensdag 14 juli. De winnaars worden op donderdag 15 juli geselecteerd en op Instagram bekent gemaakt.

>> Meedoen? Ga naar mijn Instagram kanaal!

5 jaar Hou Het Luchtig én 1 jaar fulltime ondernemen! Wauw!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: