fbpx

100ste bericht op Hou Het Luchtig, welke waren populair?

100ste bericht op Hou Het Luchtig, welke waren populair?

Het is feest! Gebak, champagne en muziek… dit is namelijk mijn 100ste bericht voor Hou Het Luchtig! Wie had dat ooit kunnen dromen hahah. Ik ben super, super blij dat ik al 100 berichten heb mogen schrijven en dat deze ook nog eens worden gelezen. Dus ik dacht met dit speciale 100ste bericht blik ik even terug op mijn meest gelezen berichten en over wat ik vind van al die 100 berichten. Elke maand stijgen de bezoekersaantallen op Hou Het Luchtig en worden mijn berichten steeds beter gelezen, ik ben hier erg dankbaar voor en ik hoop dat jullie al mijn berichten die hierop volgen net zo waarderen en leuk vinden als ik!

100 berichten op Hou Het Luchtig

Oke, dus welke 5 berichten zijn het best gelezen op Hou Het Luchtig en waarom vind ik deze berichten ook leuk?!

 1. Boekclub voor spoonies: babe you got this
  Dit bericht gaat over de review van het boek Babe you got this, hier kun je dit bericht teruglezen. Ik ben nog steeds fan van dit boek! Het is super inspirerend en motiverend en ik denk ook dat dat de reden is waarom dit bericht zo goed loopt. Iedereen is soms op zoek naar inspiratie en motivatie, en dit boek en mijn bericht sluiten daar goed op aan.
 1. Onzichtbaar ziek: studeren, instortingsgevaar & faalangst
  Een vriendinnetje van mij zei dat ze juist de berichten waarin ik of iemand die blogt hun kwetsbaarheid tonen ze het mooiste en leukste vond om te lezen. Ik denk dat daar meer mensen zo overdenken wat in dit bericht laat ik zeker mijn kwetsbaarheid zien en het bericht staat in de top vijf van meest gelezen berichten. Nog niet gelezen? Klik dan hier.
 1. Drie manieren op te plannen en mijn favoriet
  Ik houd van plannen, lijstjes maken en alles wat daar nog meer mee te maken heeft! Ik zag op andere blogs veel methodes om te plannen voorbij komen dus hier kon ik dus niet in achterblijven, zeker niet omdat ik er zelf ook zoveel plezier aan beleef. Wil je dus weten welke manieren ik plan en wat mijn favoriet is, klik dan hier om het terug te lezen.
 1. Voordelen van ziek zijn & zeven dagen op bed liggen
  De wintermaanden staan weer voor de deur, koud, lage weerstand en mensen met snotneuzen… maar er zijn echt een aantal voordelen van ziek zijn. Waarom zou je een griep of virus of wat dan ook alleen negatief zien? Ik deed dat niet en daar kwam weer een leuk berichtje uit, lees het hier terug.
 1. Second opinion voor mijn scoliose in Utrecht
  Scoliose is een raar iets al zeg ik het zelf. Daarom wilde ik ook mijn verhaal delen en het advies vragen van anderen. Ik heb veel advies gehad, superfijn daar kon ik echt iets mee, nog bedank daarvoor! Ik ben zeker niet de enige die in mijn situatie verkeerd dus ik denk dat dit bericht daarom zo goed gelezen is. Ben je benieuwd? Klik dan hier.

Heb jij een favoriet bericht of een onderwerp waar ik echt over moet schrijven? Laat het mij weten!

Liefs, Fenna

1 Reactie

 1. 3 december 2017 / 08:55

  Ja de berichten waarin je je kwetsbaar opstelt worden echt beter gelezen. Dat merk ik zelf ook dus daar wil ik ook wat meer tijd aan gaan besteden. Super dat je al 100 berichten hebt gepost!! Gefeliciteerd ūüôā

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: