fbpx

Zo verdien je €4000 per maand met parttime werken

4000 per maand met parttime werken

Zo verdien je €4000 per maand met parttime werken! Ik wist niet dat het mogelijk was en toch kan ik nu zeggen dat ik €4000 per maand verdien met parttime werken. Ik wist dat ik grenzeloos wilde leven, mijn eigen pad bewandelen en mijn eigen ding doen. Maar hoe begin je? Ik kan maar halve dagen werken, ik kon geen passende baan vinden, maar vond fulltime ondernemen ook wel erg risicovol. Kan ik ooit genoeg geld kunnen verdien om uit huis te gaan en voor mezelf te zorgen? Hoe dan!?

Zo verdien je €4000 per maand met parttime werken

In mijn Grenzeloos Leven Online Cursus deel ik mijn kennis en ervaringen middels vijf modules die jou gaan helpen om grenzeloos te leven. Voor mij was ondernemen een middel tot het doel. Middels ondernemen kan ik grenzeloos vrij zijn. In dit artikel leg ik doormiddel van 4 geheimen uit hoe je €4000 per maand kunt verdienen met parttime werken. 

Geheim 1: ken jezelf

Belangrijkste taken eerst: ik weet dat ik in de ochtend het meeste energie heb, ik ben scherp en daar ligt mijn sterkte. Dus doe ik de belangrijkste taken eerst, voordat ik meetings heb, voordat ik mijn mail open. De dag ervoor heb ik al uitgezocht wat ik als eerste moet doen en dat doe ik. Focus! Weet wanneer jij het meest productief bent, en besteed die uren aan de belangrijkste taken. 

Geheim 2: nee durven zeggen

Leer nee zeggen: leren nee zeggen kun je door vragen te stellen, zoals “levert deze taak geld op?” of “is dit belangrijk voor op lange termijn?”. Belangrijke vraag voor mij:“kost het me energie of levert het me energie op?”. Begin 2021 ben ik gestopt met 3 samenwerkingen omdat het me meer energie kostte dan opleverde. Met het vertrouwen dat er altijd iets nieuws op je pad komt, durfde ik nee te zeggen. 

Geheim 3: weet hoeveel tijd iets kost

Tijd is geld: Houd een week lang van al je taken de tijd bij. Echt alles, ook de kleinste dingen! Zo leer je welke taken hoeveel tijd kosten. Zo creëer je inzicht. En vaak lijkt een taak meer tijd in beslag te nemen dan het echt doet.moet. Zet voortaan een wekker om een taak afronden. Zet een wekker op een half uur en rond die taak af. Geef jezelf minder tijd, en je gaat echt efficiënter werken.

Geheim 4: meerdere (schaalbare) verdienmodellen

Ik maak gebruik van meerdere verdienmodellen: ik werk met een team, verkoop ebooks, geef sessies, heb eenmalige opdrachten en maandelijkse terugkerende opdrachten. Op deze manier valt nooit alles in een keer weg én veel zaken kan ik dan ook uitbesteden aan mijn team of automatiseren. Want als mijn uren vol zitten, dan verkoop ik geen ‘nee’. Nee, ik werk met mensen die goed zijn in wat ze doen en die mijn klanten verder helpen. 

Leer grenzeloos leven!

Wil jij meer leren over hoe ik grenzeloos leef en goed geld verdien in weinig tijd? Wil jij in mogelijkheden leren denken zodat je zelf ook €4000 per maand met parttime werken kunt verdienen? Volg dan mijn online cursus! Na de cursus heb je de handvatten en tools om jouw mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. Je creëert én bewandelt je eigen pad en je bent van niets en niemand afhankelijk. Niets houd je meer tegen om grenzeloos te leven. De online cursus bestaat uit vijf modules die je kunt volgen op je eigen tempo. Elke module heeft vier lessen, waar je filmpjes vindt, extra tekst én opdrachten. Om de stappen te zetten die je wilt zetten, krijg je ook opdrachten. Breng de toegepaste kennis in de praktijk zodat je ook echt grenzeloos kunt gaan leven! Meer informatie lees je hier.

Wil jij de mogelijkheden leren zien om zelf €4000 per maand met parttime werken te verdienen? Wat houd jouw tegen om niet je eigen leven te creëren? Stop met denken in beperkingen, leef grenzeloos!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: