fbpx

Vluchten voor het benauwde weer: van airco, naar airco, naar airco

Liefde voor airco

Terwijl ik dit schrijf zit ik op school. Het is de afgelopen dagen super benauwd weer en ik heb er erg veel last van, daarom heb ik besloten om op school te blijven. En wel om één reden: AIRCO! De hitte, regen en bewolking is geen fijne combinatie. Daardoor wordt de vermoeidheid nog erger, in dit blogbericht leg ik mijn tip uit om de dag door te komen.

Benauwd weer

Airco betekent geen vochtige lucht en dat heb ik nodig op dit moment. Ik doe eigenlijk altijd alles voor school op mijn kamer maar ik wist wanneer ik nu naar huis zou gaan ik helemaal niks meer zou kunnen doen. Wanneer ik naar buiten stap voelt het als een klap in je gezicht, moeheid overheerst en mijn spieren doen meer pijn. Vanochtend was ik al buitenadem toen ik van mijn auto naar school liep, te gek voor worden! Dus mijn plan was om op school te blijven, in de airco. En dat gaat goed, heb een rustig plekje op gezocht en ik voel de airco in mijn nek blazen.

Pijntjes

Ik heb met benauwd weer ook vaak last van mijn scheenbenen, een drukkende pijn waardoor mijn onderbeen constant onder een soort van spanning staat. Soms is het zo heftig dat ik amper kan lopen. Ik vroeg me af of jullie zo’n soort pijn herkennen? Ik kan het namelijk zelf moeilijk plaatsen en doctoren weten het ook niet.

Wanneer ik dadelijk naar huis ga, ga ik lekker op de bank liggen en rusten. Hopelijk komen jullie de komende dagen goed door, alle tips zijn welkom!

Liefs, Fenna

3 Reacties

 1. conny
  18 mei 2017 / 18:05

  je kunt magnesium proberen, dat heb je in tabletten en in zout en dan maak je er voet badje van. beiden zijn verkrijgbaar bij De tuinen

 2. Lisette
  18 mei 2017 / 19:50

  Hoi fenna,

  Ah daarom ben ik dus zo moe en benauwd, door het weer. Bedankt!

  Waar ik de laatste weken last van had was shin splint. Dit is een ontsteking van het scheenbeen en de spieren er om heen. Ik heb dit gekregen omdat ik ineens intensiever begon te lopen. Nu, na een paar weken rustig lopen op goede sportschoenen maakt de pijn vele malen lichter en zou zo ook over moeten gaan. Misschien heb je hier ook last van?

  • 18 mei 2017 / 19:52

   Je kunt zeker last hebben van het weer! Dank je wel voor de tip. Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: