fbpx

7x beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteert

beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteert

Heb jij last van beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteert? What’s your excuse? Ofwel, wat zeg je tegen jezelf waardoor je jezelf tegenhoudt?

7x Beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteert

  1. “Ik laat mij tegenhouden door mijn fysieke en/of mentale beperkingen.”
  2. “Ik heb het gevoel dat ik altijd energie en tijd tekort kom om iets te veranderen.”
  3. “Ik weet niet zo goed wat ik zou kunnen en wat mogelijk is voor mij.”
  4. “Ik heb het gevoel dat er voor mij geen opties zijn en dat dit is wat het is.”
  5. “Ik laat mijn beperking mijn werk en carrière bepalen.”
  6. “Ik leef op een rem.”
  7. “Ik vind het moeilijk om naar mijn lichaam te luisteren.”

Herkenbaar?

“Ik kom energie te kort?”

Door efficiënt te werken, naar mijn lichaam te leren luisteren en in alles balans te vinden. Balans tussen werk en privé, tussen lichaam en hoofd, tussen leuk en noodzakelijk, tussen doen en rusten. Door de balans, uren productief te besteden en mijn lichaam te luisteren kan ik alles doen wat ik wil, kan ik bereiken wat ik wil en ben ik grenzeloos! Tuurlijk gaat het soms stap voor stap, maar het excuus energie te kort is niet meer van toepassing wanneer je slim leert werken. 

“Ik weet niet welke mogelijkheden er zijn.”

Niet weten wat je wilt, wat er mogelijk is of waar je moet beginnen. Lastig! Maar zeker geen excuus. Leer, ervaar en doe! Kijk naar mij, niet omdat ik mezelf zo GEWELDIG vind hoor :). Doe inspiratie op, zie wat ik kan en hoe ik dat doe. Want als ik het kan, kan jij het ook! Er zijn geen problemen, er zijn alleen maar uitdagingen die zitten wachten op een creatieve oplossing!

Stop nu met beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteert

What’s your excuse? Stop met jezelf tegenhouden door te denken dat je het niet kan, dat het niet voor jou is weggelegd. Want dat is het zeker wel! Je laat je tegenhouden door je eigen fysieke en mentale grenzen, waardoor er niks veranderd. Je komt energie en tijd te kort. Balans vinden tussen wat je wilt en wat je kan lijkt onmogelijk. Je beperkingen houden je tegen. Of houd jij jezelf tegen?

Met mijn online cursus creëer jij een grenzeloos leven. Zodat je niet meer in beperkingen denkt en stopt met jezelf tegenhouden! Je hebt de grens opgezocht van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wil leven. Je leeft je mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. Leer denken in mogelijkheden door mijn online cursus te volgen!

Wat houd jouw tegen om niet je eigen leven te creëren? Wat zeg het stemmetje in jouw hoofd? Stop met de beperkende gedachten waarmee je jezelf saboteer en ga denken in mogelijkheden, leef grenzeloos!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: