fbpx

Bijkletsen: terug naar school, verhuisplannen & nieuw project

Hello oktober

Hallo oktober! Het is al weer 1 oktober, wat betekent dat de scholen al weer een dikke maand bezig zijn, de tijd vliegt! Ik moest zo wennen aan school toen alles weer begon en er waren veel dingen anders. Ik heb echt de eerste week rondgelopen of dat ik mijn hersenen thuis had gelaten, zoveel informatie en dingen die ik moest onthouden en ik kreeg het er allemaal niet meer bij. Maar dat kwam eigenlijk niet direct door school, maar door een totaal ander probleem!

Wat zeg je nu!?

Ik kwam zaterdag terug uit Engeland en maandag begon school weer, zondag was dus een dag waarop ik even bij kon komen, maar dat verliep totaal anders en dat was ook de reden waarom ik de eerste week school als een kip zonder kop door het gebouw liep. Oké, nieuwsgierig? Mijn ouders gaan verhuizen! Dus ik ook, aangezien ik nog thuis woon. Ik vond het best heftig nieuws, wij wonen hier nu al 15 jaar, in dit huis heb ik al mijn herinneringen, dit is het huis waar ik ben opgegroeid. Maar ik snap waarom mijn ouders willen verhuizen, nu mijn broer uit huis is en mijn zus uit huis wil komend jaar vinden ze het beetje te groot. Dus ze willen kleiner gaan wonen waar ze straks, als ze klaar zijn met werken en ik ook uit huis ben, lekker met z’n tweeën van kunnen genieten. Dus… dat nieuwtje was wel het grootste nieuwtje van afgelopen maand.

Nog meer nieuws?!

Voor de rest heb ik eigenlijk een hele leuke maand gehad hoor! Zit eindelijk weer in het schoolritme, school gaat goed tot nu toe… en ik heb veel leuke afspraken gehad voor Hou Het Luchtig. Ik mag namelijk meedoen aan een landelijk project genaamd ‘Wat anders, studeren voor iedereen’. Voor dit project mag ik gaan vloggen samen met nog meer anderen over het leven als student met een beperking. Ik ben super benieuwd naar alle vlogs en hoe het platform eruit komt te zien. Het platform ‘Wat anders’ is bedoeld om andere studenten met een functiebeperking te helpen om informatie te vinden waar ze wat aan hebben. Super superleuk!

Ik houd jullie op de hoogte van deze twee nieuwtjes! Hebben jullie nog een nieuwtje te vertellen? Laat het mij weten in de comments.

Liefs, Fenna

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: