fbpx

VLOG: boek schrijven, kletsen over boeken & veel eten


Boek schrijven

Voor mijn minor creatief schrijven ben ik een boek aan het schrijven! Het mag dan wel herfstvakantie zijn, toch schrijf ik nog bijna elke dag voor mijn boek. En super mooi weer (wel een beetje benauwd)! Natuurlijk gebeuren er ook leuke en sociale dingen in deze vakantie. In deze nieuwe vlog zie je dat ik twee keer met twee Tessa’s afgesproken… en je ziet dat ik heel veel lekkere dingen eet :). Veel kijk plezier!

Minor creatief schrijven

Tijdens mijn derde leerjaar volg ik les aan Fontys Hogeschool voor Journalistiek want ik begin dit jaar met een minor creatief schrijven. Wat houdt deze minor creatief schrijven in: “In twintig weken een boek schrijven. Om jouw verhaal te vertellen maar ook om je eigen schrijfproces te leren kennen en te onderzoeken. Zodat je na afloop niet alleen een boek in je handen houdt maar ook gegroeid bent als schrijver. Een schrijver die kritisch kan kijken naar zijn eigen teksten, die zich bewust is van zijn eigen sterktes en zwaktes, weet waaraan hij nog moet werken en vooral ook hoe.”

Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik houd van lezen en schrijven, vooral voor mijn blog.  En toen was daar mijn boek, Boekjunkies! Nog steeds te koop via mijn website, klik hier. Boekjunkies gaat over Liv. Liv is net klaar met studeren. Haar boeken en to do-lijstjes zijn heilig voor haar. Wanneer ze geen baan kan vinden bedenkt haar tweelingbroer de perfecte oplossing. Dit heeft meer impact op haar leven dan ze ooit had verwacht. Waarom is de perfecte oplossing niet perfect? Mijn boek vertelt een verhaal over een jonge vrouw die niet goed weet wat ze wil en wat ze allemaal kan.

De laatste vlog vind je hier. En kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

boek schrijven

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: