fbpx

Fenna’s boekclub: Girl online van Zoe Sugg, bloggen en angstaanvallen #3

Girl online Zoe Sugg

Ik ben erachter gekomen dat mensen met een beperking, ziekte of (on)zichtbare klachten van lezen houden, net als ik! Het is namelijk iets wat je kunt doen met minder energie. Als je het laatste boekclub bericht wilt lezen kun je hier klikken. Het is je vast niet ontgaan dat ik afgelopen zomer in Cambridge ben geweest. Ik moest een aantal boeken meenemen en een van die boeken was het eerste deel van Girl Online. Als je de schrijfster, Zoe Sugg, nog niet kent raad ik je aan om haar YouTube account te volgen, erg leuk!! Maar schrijven kan ze dus ook! 

Reden om Girl Online te kopen

De reden om dit boek te kopen was natuurlijk omdat ik altijd de vlogs van Zoella kijk, klein beetje fan… Maar ook omdat het onderwerp van het boek mij heel erg aansprak. Het boek gaat over Penny, ze woont in Brighton en ze begint anoniem, onder de naam Girl Online een blog. Ze blogt over haar angstaanvallen die ze sinds kort ervaart, via haar blog vraagt ze aan anderen om hulp. Ze krijgt heel veel steun van haar lezers wat haar erg goed doet. Het verhaal is gebaseerd op de jeugd van Zoe Sugg, dat was een reden waarom ik het wilde lezen. Ik ben zelf ook begonnen met bloggen om  hulp te vragen. En ook ik voel de steun van mijn lezers wat ik helemaal geweldig vind!

Aanrader of niet?

Ik heb het boek gelezen in het Engels, maar hier kun je het vinden in het Nederlands. In het Engels was het boek trouwens erg fijn om te lezen. De schrijfstijl was leuk en zeker niet te langdradig, ik neem aan dat dit ook in het Nederlands zal kloppen. Het hoofdonderwerp, anoniem bloggen, leek mij vanaf het begin al erg interessant en ik ben zeker niet teleurgesteld. Maar het boek is natuurlijk niet compleet zonder een kleine romance… Nu ga ik niet meer vertellen want mijn doel is dat je het lekker zelf gaat lezen. Het boek is zeker een aanrader. Wil je een boek met een serieus onderwerp maar wel een boek wat lekker wegleest, da is dit een boek voor jou.

Hier kun je het boek kopen bij bol.com. Als jij het boek ook al hebt gelezen laat dan in de comments weten wat jij ervan vond en elke tip voor een goed boek voor het volgende boekclub bericht is welkom!

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: