fbpx

Boeken die jou helpen om het beste uit jezelf te halen in het nieuwe jaar!

Boeken die jou helpen

Boeken die jou helpen om het beste uit jezelf te halen in het nieuwe jaar! Of als je gewoon een boost aan inspiratie wilt voor je leeslijst!

Boeken die jou helpen

Afgelopen jaar las ik meer dan 60 boeken (!!) en dat is minder dan ik had verwacht. Hahah, ja ik vind lezen leuk. Met alle boeken die ik heb gelezen de afgelopen jaren heb ik natuurlijk wel een aantal aanraders voor jou, om komend jaar te lezen. Boeken die jou helpen, boeken die inspireren en boeken die fijn zijn om te lezen. Ik houd van zelfhulp boeken, vol informatie en praktische tips. Maar houd er ook van als een “normaal” leesboek een wijze les overbrengen dat me bij blijft.

Mijn favoriete boeken die jou helpen

Alle boeken zijn in het Nederlands en moeten zeker op je leeslijst staan!

  • Tijdwinst is een boek voor als je een nieuwe kijkt wilt op werken, productiviteit, efficiëntie en plannen. ln het boek wordt uitgelegd hoe de schrijver zijn eigen timemanagement heeft gecreëerd en hij neemt je stap voor stap mee zodat jij dit ook kan toepassen.
  • Master your mindset, leef je mooiste leven, gaat over dat je je gedachtes de baas wordt. Over je eigen gedachten, maar je gedachten bepalen je emoties, en je emoties bepalen je acties. Michael helpt mensen door ze te laten zien hoe zij hun mooiste leven kunnen leven én hoe je dat doet laat hij je zien in zijn boek. >> lees hier mijn recensie.
  • Miljonair met een gewone baan, vond ik een lekker leesboek vol interessante en verrassende inzichten! Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Volgens dit boek kan iedereen het, ook met een modaal inkomen.
  • The self-made guide, gaat over mogelijkheden! Zoals de voorkant van het boek al beschrijft ‘hét businessboek van en voor vrouwen die hun eigen regels voor succes bepalen’. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden! De schrijfster interviewt voor dit boek maar liefst 21 verschillende vrouwen en creëert zo een divers beeld zodat er voor iedereen één of meerdere rolmodellen aanwezig zijn. >> leer hier mijn recensie.
  • Work harder, travel harder, ook dit boek gaat over mogelijkheden. Heerlijk! Een boek vol interview, hotspots over de hele wereld, bomvol inspiratie over reizen en werken. Maar ook een boek met praktische uitleg van met welk beroep je meteen weg kunt, hoe je begint en waar je allemaal rekening mee kan houden.  >> lees hier mijn recensie.
  • Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen, een heerlijk boek over uit je comfort zone komen! Het boek is met humor geschreven en leest als een trein. Het gaat om wat er gebeurt als een introvert zich als extravert gaat gedragen. Wil jij meer uit je comfort zone stappen, dan is het boek een aanrader.
  • Middernachtbibliotheek is een super creatief en origineel verhaal. Het gaat om Nora die het gevoel heeft dat ze de verkeerde keuzes heeft gemaakt in haar leven. Dit boek maakt ook duidelijk dat er altijd wel iets is, dan is het een perfect en loopt het ander niet. Het zet je aan het denken over mogelijkheden, keuzes, verwachtingen en FOMO. >> lees hier mijn recensie.

En als laatste bonus tip, bestel ook mijn gratis ebook “In drie stappen grenzeloos positief!” voor een mindset boost! >> klik hier voor downloaden van mijn ebook! Hopelijk heb je wat aan mijn lijstje voor jou, boeken die jou helpen! Veel leesplezier!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Boeken die jou helpen
Boeken die jou helpen

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: