fbpx

Boeken voor de zomer & welke ga ik lezen in de vakantie

Sinds 1 juni hoef ik niet meer naar stage & school heb ik nu écht bijna afgerond! Dat betekent lekker lezen. Ik laat vandaag zien welke boeken ik voor de zomer heb uitgekozen. 7x fijne zomerboeken en als je nog tips hebt die verder nog op mijn zomerse leeslijst thuis horen, let me know in een reactie.

Boeken voor de zomer

Op mijn nieuwste Instagram account, over boeken(!), genaamd Boekjunkies. Net als mijn boek, nog steeds verkrijgbaar als e-book :). vroeg ik aan mijn volgers of jullie het leuk zou vinden of ik een video zou maken met de boeken die deze zomer op mijn TBR lijstje staan. Gelukkig vonden jullie dat een super goed idee, dat vond ik namelijk ook. Dus, bij deze. In de video vind je alle boeken die ik ga lezen. Ik ben er wel achter gekomen dat de lijst misschien iets te kort is, dus als je nog tips hebt, laat het me weten! Van de 7 zomerboeken heb ik er al 3 gelezen, oeps… Dat krijg je er van als je met elke mini zonneschijn buiten gaat zitten met een boek & je op dit moment geen verslaafde Netflix serie hebt (ook hier zijn tips welkom). 

boeken voor de zomer

7x fijne zomerboeken

De boeken die in mijn video naar voren komen zal ik hier ook omschrijven, voor als je video’s kijken niks vind. Dat kan. Voor jou, gewoon een stuk tekst. Hieronder zal ik een mini toelichting geven over de boeken die ik wil gaan lezen. In de video hierboven is het allemaal wat uitgebreider. Ik heb geen boeken gratis ontvangen, wel zijn er een aantal van de boeken geleend bij de Bibliotheek Midden-Brabant, bij deze boeken zal ik een * (sterretje) zetten:

  1. Durf te leiden: een boek over mindset, leiderschap en ondernemen.
  2. Station Elf: als je The 100 op Netflix tof vind is dit jou boek!
  3. Wat belangrijk is*: kort maar krachtig.
  4. De Beer en de Nachtegaal*: een sprookje voor volwassenen.
  5. Keep Going (is vertaald naar Nederlands, alleen een Engelse titel): gaat over creativiteit in goede en slechte tijden.
  6. Love Simon*: Simon valt op jongens, daar schaamt hij zich niet voor maar het gaat ook verder niemand wat aan.
  7. How do you like me know (is ook in het Nederlands te verkrijgen, genaamd Vind ik leuk!?): alles lijkt perfect, maar is dat ook echt zo?

Brabantse Boektuber

Mijn eerste video gericht op boeken ging over boeken waar chronische ziekte een rol spelen & die ik superleuk vind! Ik vind het leuk om filmpje te maken, misschien is het je opgevallen dat er steeds meer filmpjes bij mijn artikelen staan, gewoon omdat ik het leuk vind. Als jij suggesties hebt dan hoor ik het graag! Wat betreft de boeken die ik deze zomer wil gaan lezen, dat moet helemaal goed komen.

Wil je nu echt op ge hoogte blijven van wat ik lees, volg me dan via Goodreads of het Instagram account Boekjunkies. Veel leesplezier deze zomer lieve mensen!

Liefs, Fenna

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: