fbpx

Brabander naar Twente: Het appje dat ik mijn ouders stuurde

door | jun 21, 2022 | Leven, Mindset

Brabander naar Twente, dat staat de komende weken op het programma! En daar wil ik jullie graag deel van laten uitmaken. De afgelopen weken waren, en zijn soms nog steeds, heel emotioneel. Over 1 maand ga ik namelijk verhuizen en deze keer niet weer bij mijn ouders om de hoek, maar naar Overijssel/Twente! Twee uur rijden van mijn ouders! Dat zal op heel veel vlakken heel gek zijn.

Brabander naar Twente

Het appje dat ik mijn ouders stuurde

“Ik vond het fijn om de afgelopen dagen lekker veel bij jullie te zijn. Dank je wel dat dat mocht. Weet dat dat altijd mag. Maar dan nog. Vind ik fijn.

Soms denk ik ‘WTF, wat ga ik doen’. Want ik weet dat ik jullie mega ga missen. Ons drieën en Juup. De spontaniteit om even met z’n drieën wijntje te drinken of te borrelen. Echt fijn dat we dat hebben kunnen doen samen. Altijd al gewaardeerd, maar zeker afgelopen 1,5 jaar sinds ik op mezelf woon. Weet je nog dat we twee maanden deden over de eerste keer dat we elkaar niet zagen sinds ik uit huis was én elkaar toen nog hebben gebeld om het te delen hahah! Steeds vonden we wel een moment al was het maar heel snel.

Maar ik kom gewoon weekendjes bij jullie op zolder slapen of ik ben binnen 1 jaar weer terug! Dat mag gewoon. Toch? En we gaan alsnog gewoon samen shoppen, maar dan in Nijmwegen of Arnhem in plaats van naar Den Bosch. Dan wordt het wel een uurtje rijden i.p.v. half uurtje. Of ik kom eenweekend slapen op zolder en we gaan heel weekend samen shoppen en wijntjes drinken. In mogelijkheden denken zijn we goed, dus daar komen we vast wel uit.

Maar ik vind het zo dubbel. Vind het mega leuk om met Remco samen te gaan wonen en dat ik hem niet meer hoef te missen. En we samen iets kunnen opbouwen. Zoals jullie mijn thuis waren de afgelopen 26 jaar, is Remco dat nu ook voor mij. Maar het was makkelijker geweest als ik jullie dan ook niet hoef te missen. Dat het niet of/of was. Maar en/en.

Weet dat jullie me de hele wereld gunnen en Remco vertrouwen. Maar was makkelijker geweest als jullie het gewoon zouden verbieden hahah. Dat je niet na die eerste date had gezegd ‘je vindt ‘m al wel leuk hè?’ Maar ‘Hengelo?! Meteen mee kappen!’ 😂

Wie weet, ben ik met het verhuizen wel niet meer zo emotioneel, dan is het allemaal uit mijn systeem. Maar het gaat zo snel dat het me steeds overvalt. Twee maanden is ineens nog maar 1 maand.

Je hebt me geleerd om dingen op te schijven als ik ergens mee zit. Wilde iets kleins typen. Dat is mislukt.

Boordevol liefde kijken ik naar jullie en kan ik alleen maar blij zijn. Kijken met een lach op mijn gezicht dat jullie zo vrolijk, relaxt en happy zijn met alles. Met elkaar, de caravan, jullie gezin, de hond, de tuin. Jullie hebben de afgelopen 2 jaar meer voor jullie zelf gekozen, jullie vrienden en jullie leven. Daar ben ik trots op! Hou van jullie!”

Een en al liefde

Ik heb geleerd om te schrijven, om mijn emoties en gedachtes te ordenen. Toen ik een appje naar mijn moeder schreef was alles even heel eng. Maar daarna ook meteen, voor mezelf én samen met mijn ouders afgesproken, dat vanaf nu alles leuk, mooi en positief is. Want dat is het ook zeker! Ik heb mega veel zin om samen te gaan wonen. Nog 1 maandje!!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook: