fbpx

3x Corona-proof uitjes naar het strand

Corona-proof uitjes naar het strand

Corona-proof uitjes naar het strand, wie wil dat nu niet? Ondanks dat het (schijnbaar) de goede kant op gaat met corona, blijft het opletten. Maar een lang weekend of een weekje weg binnen Nederland gaat steeds makkelijker nu alles verder open gaat. Mijn tips voor corona-proof uitjes naar het strand in Nederland.

Corona-proof uitjes naar het strand

Afgelopen jaar (2021) ben ik drie keer naar het strand geweest, dat was allemaal natuurlijk tijdens corona en ik heb denk ik drie verschillende maatregelen meegemaakt. Er veranderd zoveel en zo snel. Maar met een uitje binnen Nederland zit je al snel goed.

3x Corona-proof uitjes naar het strand:

  • Scheveningen, Den Haag

Ik wil al heel lang naar het strand, wandelen en een andere omgeving! I did it and I love it! Mede dankzij deze te leuke Airbnb heb ik een super workation in Den Haag gehad! Heerlijk geslapen, heerlijke douche, fijn plekje om te eten en bank waar je eigenlijk ook wel in wilt slapen. Het is geen mega goedkope Airbnb, maar wel de moeite waard (niet gesponsord). Ik had namelijk echt het gevoel dat ik in mijn eigen hotel binnenkwam lopen, lichten waren al aan en de kaarsje branden toen ik binnenkwam. Fijn binnenkomen! Je kunt om de hoek (betaald) parkeren en binnen 4 minuten rijden ben je op het strand.

  • Breskens, Zeeland

Een vriendin van mijn moeder heeft twee vakantiebungalows in Breskens. Daarom konden mama en ik last minute naar Breskens, aangezien ik net een week vrij (lees: ik zat toen in Scheveningen) had gehad moest ik wel werken. We brachten onze spullen eerst naar de het huisje en daarna gingen we lunchen op het strand, ondanks dat het corona is, kun je vrijwel overal eten afhalen en staan er her en der een aantal picknick tafels op het strand waar je kunt zitten. Ook zijn we in de dagen dat we er waren nog naar het centrum gegaan van Breskens, beetje winkeltjes kijken en hebben we nog meer op het strand gewandeld en gegeten :)!

  • Cadzand, Zeeland

Begin juni stond er een tripje op de planning met het gezin. Mijn ouders hadden op Roompot park in Cadzand een huisje geregeld voor een week en in het weekend mocht iedereen komen. Erg leuk park! Op zaterdag hadden we helaas niet zo mooi weer, toen hebben we wel op het strand gewandeld met de hond, zijn we naar Sluis geweest en hebben we Yahtzee gespeeld (heel veel :)). Zondag was het super weer, bikini aan en naar het strand lopen. We konden redelijk makkelijk naar het strand lopen en dan kwam je als eerste een leuke tent genaamd de Piraat tegen. Uiteindelijk vond ik het toch wel veel lopen, ik zette dan mijn auto bij de receptie en liep vanaf daar, dat was beter! En op maandag hadden we heerlijk geluncht bij Moio Beach. Super gezellig met z’n alle en erg genoten van het weer, elkaar en lekker eten!

Vorig jaar had ik al een workaction en uitjes in MiddelburgUtrecht, Zuid-Limburg én Zandvoort. Nog meer tips voor nog meer Corona-proof uitjes naar het strand én binnen Nederland.

Waar ga jij naartoe?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: