fbpx

Dagboek April 2022: ik kreeg COVID!

dagboek april 2022

Ik kreeg COVID en na een maand bij mijn vriend vertoeven in Overijssel had ik in april veel sociale en gezellige afspraken!

DAGBOEK APRIL 2022

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN APRIL?

  • COVID… hier was is dus al twee jaar bang voor! Na een week wintersport eind maart was het dan zo ver, ik was me er goed van bewust dat het meer een kwestie van tijd zou zijn en niet van wel of niet krijgen. Gelukkig viel het alles mee en sloeg het niet op mijn longen. Het was een goede griep. Twee dagen koorts, hoesten, keelpijn, neusverkoudheid en erg moe. Maar elke dag zwakte de symptomen steeds meer af. Dat ga me vooral rust om te merk. Het ging langzaam, maar gestaag. En na vier dagen bed kon ik al weer wat. Na 7 dagen ging ik weer werken, maar deed ik het nog erg rustig aan en na twee weken heb ik alles weer opgepakt. Ik had met mezelf afgesproken dat ik me pas ging drukmaken als er iets was om druk over te maken, gelukkig was dat niet :).
  • Business borrel(s)! Samen twee andere (vrouwelijke) ondernemers, Robin en Nancy, hebben we elke maand dat we elkaar online spreken en deze maand was het de eerste keer dat we elkaar zagen voor onze in real life Business borrel! Ook sprak ik af met Nathalie om van alles en nog wat te bespreken. Heel dankbaar voor alle leuke ondernemers om mij heen!
  • Ook heb ik twee podcast met gasten opgenomen! Super inspirerend om verschillende ondernemers te spreken die ook ondernemen met fysieke grenzen en zo mooi om te horen dat iedereen zijn eigen pad bewandeld én om te horen hoe dat ze het doen! Luister de eerste twee interviews als op Spotify!
  • En Tamar van Chroniek.nl is gestart met mijn 1:1 coachingstraject Grenzeloos Ondernemen! De kick-off en eerste sessie zit er al op, we gaan samen haar bedrijf naar het next level tillen door te focussen op focus, mindset en verdienmodellen! Super tof. Mijn coachingstraject bestaat deze maand 1 jaar en zo gaaf dat ik al vier dames heb mogen/mag begeleiden naar een bedrij dat beter aansluit bij hun lichaam én ambities!
  • Binnen 24 uur las ik een boek uit! Wooow, dat is mega lang geleden. En niet zomaar een boek, 400 bladzijdes! En is dan ook zeker een aanrader, namelijk het boek Nooit Meer van Colleen Hoover!
  • En het laatste weekend (komend weekend) ga ik een weekend met de familie naar zee! Vorig jaar deden we dat ook, eind mei gingen we naar Cadzand en dat was super!

WAT HEB IK GELEERD AFGELOPEN MAAND?

Ik leerde dat het niks uitmaakt, of je nu een grote of kleine keuze maakt, er zijn altijd mensen die hun angsten op jou projecteren. Toen ik mijn laatste keuze met mensen ging delen werd mijn positieve mindset en mijn oplossinggerichtheid werden binnen een paar dagen volledig de grond in geboord door andermans angsten. Door de beren op de weg die iemand anders ziet. Natuurlijk zie ik die beren ook, maar ik koos ervoor om te denken in mogendheden. Toch had ik zoveel negatieve reacties niet verwacht. Waardoor heel de lol ervan af ging, mijn hoofd overuren draaide en ik het niet meer wist. 

Totdat ik via de eerste WhatsApp positieve reacties kreeg van vriendinnen en een dag later een vriendin zei “wat leuk!” en ik huilend bij haar op de bank reageerde “ja dat vind ik ook!” Daar was mijn eigen gevoel weer, ik vind het wél leuk. Mega leuk! Was het alleen even kwijt. Dank je wel dat je er weer bent! 

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Het beste bericht was het bericht waarin ik 6 dingen deel die je niet over mij weet:

WELKE BOEKEN HEB IK GELEZEN?

Net kwam er al een boek voorbij! Namelijk Nooit Meer, dat is dus het boek wat ik binnen een dag uitlas en ik vond het geweldig! Daarnaast las ik ook het boek uit wat ik lees met vriendinnen in onze boekclub, De avond is ongemak. Ook at vond ik echt verassend goed en integrerend! En ook de anderen twee boeken die je hieronder ziet vond ik leuk om te lezen! Beiden totaal anders, maar ook die zou ik aanraden. The Love Hypothesis (ook in NL) is een lekkere feelgood boek én De hofdame is voor iedereen die fan is van The Crown op Netflix!

Podcast update!

Afgelopen maand zijn er weer nieuwe afleveringen online gekomen voor mijn podcast. Je kan de afleveringen lezen, luisteren en zien, bekijk hier een overzicht. Afgelopen maand kwam er een podcast online over hoe ik op mijn 26e al zo’n positieve mindset heb én hoe je balans krijgt tussen werk, privé én lichaam!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJF OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: