fbpx

Dagboek augustus 2022: ik ging verhuizen en nam 3 weken vrij!

dagboek augustus 2022

Lief dagboek, augustus was een gekke maand! En jullie hebben wel een update van me tegoed, want in juli heb ik niks gedeeld… Oké, niet helemaal niks, maar geen dagboek! Laten we even bijkletsen.

Dagboek augustus 2022

Wat stond er allemaal op de planning in augustus?

  • Verhuizen!

Mijn verhuisperiode en dingen die ik heb ervaren en meegemaakt heb je kunnen lezen onder de mini rubriek Brabander naar Twente; lees hier alle artikelen.

  • Vakantie

Ik nam 3 weken vakantie! Ik heb sinds ik ben begonnen met ondernemen eigelijk nog nooit zo lang vakantie gehad. Wel hier en daar één week vrij gehad, zonder laptop, maar écht langer nooit. Het was heerlijk! Ik was er helemaal uit en vond het zelfs wel even lastig om terug te komen in het werkend leven. In de drie weken vakantie stond de eerste 1,5 week in het tegen van verhuizen en de laatste 1,5 week was volop niks doen!

  • Weekendje weg

Ik ben weer naar Frankfurt geweest, de derde keer al! Een vriendin van mij woont daar en samen met een andere vriendin en boyfriends (aanhang) gingen we voor twee nachtje die kant op. Het was goed weer, we hebben veel gelopen, lekker gegeten, gekletst, gelachen en zelf nog uitgegaan. Het was weer super leuk! Frankfurt is een erg leuke stad voor paar nachtjes. Genoeg te zien en alles is op lopend goed te doen!

  • Genoten van de zomer

Ik heb gezwommen, in de zon gezeten, ijskoffie gedronken, de bbq aangestoken, boeken gelezen, gepicknickt en met het dak van mijn auto open gereden. Het was heerlijk!

Wat ik leerde in augustus 2022

Dat zelfzorg geen vakantie kent… Pff wat een leermoment! Het is maar goed dat mijn vakantie voorbij is… want mijn lichaam is toe aan routine, regelmaat, bewegen. Als je na 5 minuten yoga erachter komt dat je afgelopen vakantieweken mega eigenwijs bent geweest om het niet te doen omdat ik vakantie heb… super dom en waarom?!  Ik wilde even niksen. En merkte laatste tijd dat ik steeds meer pijntjes kreeg en dat vond ik logisch na een week sjouwen en verhuizen. En ook geen fysio… Dat was niet handig. Dat doe ik de volgende keer anders! Lees hier precies wat en hoe.

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Boeken die ik las tijdens mijn vakantie!

Ik las niet super veel, maar wel twee boeken die ik je kan aanraden om ook te lezen:

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: