fbpx

Dagboek Juni 2022: ik fietste 30 km!

Dagboek Juni 2022: ik fietste 30 km!

Juni, juni, juni… wat een maand! Wat een heerlijkheid! Wat een feest! Ik neem je graag mee in mij maand, wat ik heb gedaan en geleerd!

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN juni?

  • Ik was de hele maand op één plek, mijn eigen plekje. Sinds ik mijn vriend ken is dat niet meer voorgekomen haha. Omdat ik midden juli ga verhuizen en bij mijn vriend ga wonen. Vond ik het wel fijn om nu even lekker veel op mijn plekje te zijn en dat heb ik gedaan!
  • Ik mocht naar de expositie van Deborah Herder, waar een foto van mijn rug werd geëxporteerd! Trots op dat ik mocht meewerken aan zo’n tof project! Meer informatie over het project of alle verhalen en foto’s van meiden met scoliose in een boek ontvangen, ga dan naar https://deborahherderfotografie.nl/achter-mijn-rug/.
  • Ik heb tijdelijk een huisdier! Ach ja tijdelijk, straks for ever haha. Omdat mijn vriend veel moest werken afgelopen maand, kwam de poes van mijn vriend bij mij logeren. Het is een leuk beest, lekker rustig en komt zelf aandacht top zoeken als ze dat wil. Ze vind de trap en de vide helemaal fantastisch, super leuk om te zien! Strakjes gaat de poes weer mee naar Hengelo.
  • Ik had al verwacht dat juni een drukke zakelijk maand zou worden en daar had ik gelijk in. Veel afspraken, drie nieuwe klanten opstarten en het een en ander afronden voordat de zomervakantie begint. Heerlijk om zo full focus bezig te zijn om mijn bedrijf. Ook al maak ik soms wat langere dagen dan ik normaal zou doen, ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn. En drie tot vier weken dat het net wat drukker is, pak ik ook op de juist momenten echt wel mijn rust! Balans!
  • Ik ging met de elektrische fiets op pad, mocht ik lenen van mijn moeder. En samen met mijn vriend gingen we een stukje fietsen, dat werd 30 km!! Ik snap op zich dat dat niet zo veel is als je ondersteuning hebt. En we hebben drie stops gemaakt om wat te eten en drinken. Maar ik vond het geweldig! Om zo op pad te gaan en lekker buiten te zijn. En ik heb nog nooit in heel mijn leven zo relaxt kunnen fietsen en vond het wonderbaarlijk om mee te maken.

Wat leerde ik in juni?

Ik snap nu eindelijk waarom mensen fietsen leuk vinden! En een elektrische fiets is een top uitvinding!

Én,

vanaf deze maand heb ik met mezelf afgesproken om mijn rug serieuzer te nemen. Dan vooral mijn scoliose natuurlijk. Het afgelopen jaar heb ik er al een stuk meer van leren houden. Maar sinds het gesprek met Deborah Herder ben ik anders naar mijn scoliose gaan kijken. Ik ben het serieuzer gaan nemen en het net zo serieus gaan aanpakken als mijn longen. Alleen daarom al dankbaar voor het gesprek én dan ook nog van die mooie foto’s! 

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

PODCAST & BOEKEN VAN JUNNI 2022! 

Podcast en boeken! Welke boeken las ik én welke podcast afveningen zijn er online gekomen??

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: