fbpx

Dagboek maart 2022: jarig én de lente vieren op wintersport!

dagboek maart 2022

Wat een mega mooie maand! Waarin ik ontzettend van alles genoot en er zoveel leuke dingen waren om te doen en te vieren! Zo werd ik 26 jaar én ging ik om het wintersport seizoen af te sluiten nogmaals een week naar de bergen. Een en al feest!

Dagboek maart 2022

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN maart?

  • Afgelopen maand begon al leuk, omdat mijn tweelingzusje en ik onze verjaardag vierde met familie en ons gezin. Meteen een verjaardagsweekend! Vol met leuke cadeautjes :). Daarna was op de dag zelf, 23 maart, weer feest. Deze keer was ik bij mijn vriend in Overijssel waar ik werd verrast met een eentje en daar zaten ineens mijn ouders en zusje! Als verrassing! Was het toch niet de eerste verjaardag van mijn zus en mij die we apart vierden. Nee, lekker samen! Was super!
  • Ook ben ik afgelopen maand veel in Overijssel geweest omdat het allemaal zo uitkwam, best gek, want ik ben denk ik maar 5 of 6 nachtjes in mijn eigen huisje geweest. Maar wel lekker samen met mijn vriend geweest en weer veel plekjes en straatjes in zijn stadje mogen ontdekken.
  • Ik sloot ook twee coachingstrajecten af! En de vierde start in april! Met mijn 1:1 coachingstraject help ik andere vrouwelijke ondernemer die te maken hebben met fysieke grenzen om hun bedrijf beter aan te laten sluiten bij hun lichaam en hun doelen!
  • Ook had ik de allereerste life boekclub met mijn vriendinnen! Omdat we niet dichtbij elkaar in de buurt wonen doen we elke maand videobellen, maar deze keer kon het in real life. Was mega gezellig. Het boek wat we hadden gelezen was door iedereen goed gekeurd, De Stille Patiënt, en behoort tot nu toe tot een van onze favoriete. En nieuwe boek, De Hofdame, staat al weer op mijn ereader.
  • En… wintersport! Deze keer met een groep vrienden gaan we een week op wintersport. Naar Flachau. Terwijl je dit artikel online komt, ben ik daar! Ik zal het vast en zeker heel erg naar mijn zin hebben. Ik heb er in ieder geval wel mega veel zin in!

WAT HEB IK GELEERD AFGELOPEN MAAND?

Eigenlijk wist ik het al wel, maar ik werd afgelopen maand weer aan herinnerd. Dat wanneer je rust wilt nemen een middag Netflixen en bankhangen niet altijd genoeg is.

Letterlijk energie bijtanken is soms nodig! Dan kun je soms het gevoel hebben dat een hele middag Netflixen niet voldoende is… helaas! Want het is wel lekker hersendood. Soms heb je net wat meer of andere rust nodig om écht uit te rusten. Door te wandelen, yoga, powernap, mediteren of even je gedachten op te schrijven. En daarna pas weer de tv aan te zetten.

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Komt niet als een verrassing, maar mijn het bericht op de dag dat ik jarig was :).

WELKE BOEKEN HEB IK GELEZEN?

Ik heb het lezen van het boek Think and grow rich hemel lang uitgesteld. Ondanks dat iedereen hier erg positief over is. Maar mijn gedachten zeggen dan, zal wel meevallen… toch maar aan gewaagd én het is waar. Ik zou het ook aanraden!

Podcast News!

Ook kwam er deze maand weer nieuwe podcast online. Een keer solo over hoe en waarom ik 20 uur werk in plaats van 40 én een keer waar Evelyn Koelewijn te gast was!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: