fbpx

Dagboek mei: ik ga verhuizen én samenwonen!

dagboek mei 22

We zijn al weer in de laatste week van mei! Met genoeg nieuwtjes, namelijk dat ik ga verhuizen én samenwonen!

DAGBOEK Mei 2022

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN MEI?

  • Vorige maand sloot ik af én begon ik deze maand met een weekend Cadzand samen met het gezin en aanhang. We hadden goed weer en was gewoon super gezellig!
  • Ik heb heel veel in de auto gezeten, één weekend in Hilvarenbeek, weer terug naar Hengelo, weer naar Hilvarenbeek en weer terug. Oeps…
  • Naar snowworld geweest, dat was nu écht de laatste keer dat ik mijn snowboard uit de kast haal. Het seizoen is echt echt over!
  • Ik heb me veel gefocust op werken voor opdrachtgevers, nieuwe coachee en content maken. Ik had veel afspraken, deadlines en dingen die er moesten gebeuren. Mei is altijd een drukke maand, maar ik was na een tijdje wat rustiger aan gedaan ook wel weer zin in om lekker te knallen!
  • En het laatste weekend van mei, eigenlijk komend weekend of meer morgen(!), komen mijn ouders met de caravan naar Overijssel en geven mijn boyfriend en ik hun een grand tour door Hengelo, Enschede en de omgeving! Heel veel zin om hun meer te laten zien!
  • Want ja, ik ga verhuizen! Naar Overijssel, deze Brabantse chick gaat emigreren! En samenwonen met mijn vriend!

Wat heb ik geleerd de afgelopen maand?

Juist lief zijn voor jezelf op dagen dat je je wat minder voelt is zo belangrijk! Stom genoeg vind je (of ben ik de enige?!) het makkelijker om lief te zijn voor jezelf na een productieve dag… maar wanneer je het even nodig hebt, wees dan niet te streng voor jezelf!

Afgelopen maand met nieuwtje delen over verhuizen en alle emoties die daarbij komen kijken heb ik beste wel wat momenten gehad waarbij ik echt even wat liever voor mezelf moest zijn. En ook de week (vorige week) waarin het zo mega benauwd was meerdere dagen achter elkaar, moest ik echt goed luisteren naar mijn lichaam. En lief zijn voor mezelf!

Beste Instagram bericht!

Natuurlijk het bericht met het mega nieuws!

Podcast & Boeken van Mei 2022!

Podcast en boeken! Welke boeken las ik én welke podcast afveningen zijn er online gekomen??

Vorige maand als ik mijn eerste boek van Colleen Hoover en deze maand las ik voor mijn boekclub een ander boek van haar, Verity. Weer een in rap tempo uitgelezen én weer mega enthousiast! Echt, lezen!!

Ook kwamen er weer twee podcast aflevering online! Solo én met een gast!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: