fbpx

Vlog: Dagje Utrecht met vriendinnetjes #2


Een dagje Utrecht met vriendinnetjes? Leuk! Maar door mijn beperkingen denk ik iets langer na over een dagje weg. Toch probeer ik het zo veel mogelijk te doen, van leuke dingen krijg je namelijk ook energie.  Afgelopen donderag ben ik met twee vriendinnetjes naar Utrecht gegaan (met de trein), het was een erg leuke dag en de perfecte gelegenheid om mijn nieuwe camera (Sony Cybershot WX500) uit te testen.

Dagje Utrecht

Het was een geslaagd dagje Utrecht, ik was erg moet toen ik thuis kwam en mijn lichaam deed zeer. maar was de moeite waard! We hebben geluncht bij Le Journal en later op de middag lekker gezet bij Winkel Van Sinkel. Allebei leuke plekjes in Utrecht voor als je er een dagje bent.

Vooral mijn benen en rug deden zeer aan het eind van de dag, maar door het benauwde weer waren mijn luchtwegen ook een beetje geiriteerd waardoor ik hees werd. Herkennen jullie dat, hees worden van benauwdweer? Ik leg sinds kort de link tussen de twee en het blijkt te kloppen, ik ben hees wanneer het benauwd is. Beetje raar.

Super leuk dagje gehad dus! Bekijk maar in mijn vlog :).

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: