fbpx

Een dagje naar Antwerpen met een vriendin & waar houd ik rekening mee?

dagje Antwerpen

Dagje Antwerpen? Jaa, leuk! Ik heb een paar weken geleden met een vriendinnetje naar Antwerpen geweest. Ze vroeg of ik met haar wilde shoppen en dan zouden we met de trein naar Antwerpen gaan. Ik zei meteen enthousiast jaa! Maar toen sloeg de stress toe. Hoezo ga ik dat doen?! Twee uur reizen, hele dag lopen en weer twee uur terug. Mijn moeder zei meteen ‘moet je doen, dat is leuk!’. Ja dat weet ik wel, maar hoe?

Dagje Antwerpen

Mijn vriendin kent mij langer dan vandaag, dus we hebben afgesproken dat ik bij haar slaap. Zij woont dichter bij het station, dat scheelt weer 30 minuten. Dus, het werd anderhalf uur reizen, hele dag lopen en anderhalf uur terug. Ook heb ik gezorgd dat ik minstens twee dagen na het dagje Antwerpen niks op de planning had staan, zodat ik zeker de tijd had om te rusten en te herstellen.

Dagje Antwerpen was super gezellig! Het was lekker weer en het zonnetje scheen. Het reizen ging goed, we waren zo in Antwerpen. Om 11.00 uur stonden we op centraal station in Antwerpen. We waren er beide al vaker geweest dus we hoefden ook niet te zoeken waar we naar toe moesten, handig! We hebben de hele dag lekker op ons gemak gedaan, winkeltje in, winkeltje uit. Even lunchen en toen weer verder. Rond 14.30 hadden we beide last van onze voeten, lees: terrasje! Daar hebben we ongeveer 45 minnetjes gezeten en even uitgerust. Daarna zijn we op ons gemak weer naar station gelopen en tussendoor nog paar winkeltjes binnen geweest. Om 16.00 uur zaten we in de trein en de terugreis ging nog soepeler dan de heenreis. Ideaal, en om 18.00 uur zat ik na een gezellig dagje weer thuis op de bank.

Uiteindelijk heb ik me voor niks druk gemaakt, mijn vriendin hield rekening met mij en we hebben op ons gemak gedaan. We hebben ook beide dezelfde smaak qua kleding dus we hoefde ook niet álle winkels in. We zijn beide goed geslaagd bij &Otherstories, deze winkel kende ik nog niet. Maar zeker een aanrader om daar te shoppen wanneer je in Antwerpen, Amsterdam of Utrecht bent!

Dus, ik heb een leuke dag gehad. Ik was moe maar voldaan. Het is soms ook fijn om te weten waar je moe van bent, zeker als je het leuk hebt gehad. Heb jij tips of ervaringen hoe ik de volgende keer meteen enthousiast een dagje weg kan?

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: