Dingen waar ik blij van word #2

Dingen waar ik blij van word #2

Soms moet je zelf dingen zoeken waar je gelukkig van wordt. Bijvoorbeeld wanneer je je niet top voelt of als het je allemaal te veel wordt. Op dit soort moment probeer ik positief te denken en van de kleine dingen te genieten. Maar dit is natuurlijk erg lastig. Om de leuke dingen te benadrukken, laat ik je in deze blogpost een aantal leuke dingen zien waar ik gelukkig van word! De dingen die mijn dag net een stukje leuker maken.

chocolade

Chocolade van Côte D’or

Ik lus alles en ik vind alles lekker. Wanneer ik nooit meer iets zou mogen eten zou ik dat geen ramp vinden. Behalve bij de chocolade van Côte D’or. Ik eet liever een stukje van deze chocolade dan een hele reep van Milka of een andere chocolade. Meestal hebben we in het weekend een reep van Côte D’or, op deze manier blijft het iets waar je naar uitkijkt en wat lekker blijft.

 

macbook

Macbook Pro

Mijn Macbook is nu iets ouder dan één jaar. Ik weet dat het raar klink, maar ik houd van mijn Macbook. En natuurlijk ook van mijn iPhone. Maar op mij Mac kan ik alles doen voor school, werk en natuurlijk voor Hou Het Luchtig. Als mijn laptop crasht… Daar wil ik liever niet over nadenken! Love Love Love.

 

DSCF0551

Nieuw suède rokje

Ik was al lang op zoek naar een mooi suède rokje. Ik wilde er eigelijk niet super veel geld aan uitgeven, maar als je een mooie wilt dan moet je wel. Het rokje zit super mooi en wanneer ik het aan heb voel ik me goed. Het maakt je dag een stukje mooier.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Slaapmaskertje

Het slaapmaskertje van Flying Tiggers is super zacht. Super super zacht. Ik slaap langer en beter door zo’n maskertje. Een goed begin van de dag is het halve werk.

Laat me weten in een reactie welke dingen jou dag een stukje mooier maken.

Liefs, Fenna

 

1 Reactie

  1. 18 oktober 2016 / 11:50

    Jouw blogs maken mijn dag een stukje mooier (en chocolade, vooruit, dat ook)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.