fbpx

Eerste week in zelf quarantaine is voorbij & op naar de tweede!

Eerste week in zelf quarantaine is toch nog redelijk snel voorbij gegaan! Wie had dat ooit gedacht? Ik niet… Als ik het een praktisch bekijk ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om in zelf quarantaine te gaan en hiervoor te verhuizen. Qua emotie en gevoel, probeer ik niet te ver vooruit te kijken. Dag voor dag en dan zien we wel.

Heel erg bedankt voor jullie steun! Wil je alle vlogs zien die ik in mijn eerste week van mijn zelf quarantaine heb gemaakt, dan vind je die hier! Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram :). Hier zal ik meer delen over de tweede week in zelf quarantaine.

Liefs, Fenna

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: