Mei was een benauwde maand, maar ook met veel leuks!

Favorieten van mei

Soms moet je zelf dingen zoeken waar je gelukkig van wordt. Bijvoorbeeld wanneer je je niet top voelt of als het je allemaal te veel wordt. Op dit soort moment probeer ik positief te denken en van de kleine dingen te genieten. Maar dit is natuurlijk erg lastig. Om de leuke dingen te benadrukken, laat ik je in deze blogpost een aantal leuke dingen zien waar ik gelukkig van word! De dingen die mijn maand net een stukje leuker maken. Mei was een rare maand, veel dagen met erg benauwd weer. Maar toch heb ik genoeg leuke dingen gedaan.

Glitter sokken

Glitter sokken, je ziet ze overal en nu heb ik ze ook! Ik vind ze superleuk, ik heb ze gekocht bij menatwork (tip).

Bagels and Beans

Afgelopen maand heb ik 3 keer bij Bagels and Beans gegeten, ik vind het erg lekker! En ik krijg geen last van mijn prikkelbare darm. Mijn favoriete bagel is de sesam met creamcheese met avocado of tapende.

Longfond Magazine

Wie heeft mij gespot in de Longwijzer van het Longfonds?! In de uitgaven van eind mei sta ik, onder het onderwerp Uniek Ziek heb ik verteld hoe het is om een zeldzame ziekte te hebben. Ik zou het superleuk vinden als je laat weten wanneer je het hebt gelezen en wat je ervan vindt.

Zwemmen

Zwemmen is erg lekker met het warme weer van de afgelopen dagen, maar ook erg goed voor je rug. Dus naast in een zwemband liggen zwem ik ook een paar baantjes, heerlijk!

 

Hoe zijn jullie mei doorgekomen? Nog leuke dingen gedaan?

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.