fbpx

Fotomoment van 2017 afgedrukt op canvas bij Fotofabriek

Fotomoment van 2017

Sponsored –  Fotomoment van 2017? Lastig, zeker nu de kerstdagen net voorbij zijn. Hopelijk hebben jullie een superfijne tijd gehad, lekker gegeten, veel cadeautjes gekregen en genoten! Heb je ook een aantal mooie foto’s gemaakt? Ik zeker wel, erg veel… van eten, familie, de hond, mooie lichtjes, cadeautjes en de kerstboom natuurlijk. Foto’s zijn voor mij erg belangrijk, ik houd van foto’s maken en ik houd ervan om ze terug te kijken. De mooiste foto’s en herinneringen komen eerst op Instagram en dan in een lijstje op mijn kamer. Deze keer geen lijstje maar op een canvas doek van 20×30 van Fotofabriek

Fotomoment van 2017 bestellen bij Fotofabriek

Van de Fotofabriek mocht ik een foto laten afdrukken op een canvas doek van 20×30 cm. Superleuk, want ik heb foto’s zat die ik wil laten afdrukken, maar vaak neem ik niet de tijd om dit ook echt te doen. Zeker op het eind van het jaar ga je terugdenken (ik in ieder geval wel) aan wat je allemaal hebt gedaan afgelopen jaar. Een van de leukste dingen die ik heb gedaan in 2017 was de wintersport in Grossarl. Foto’s maken en snowboarden zijn toch wel twee hele grote hobby’s van mij, dus de keuze was gemaakt, ik wil een foto van de wintersport. De keuze maken welke foto het dan echt vond ik een stuk lastiger :).

Hoe bestellen?

Toen de keuze echt was gemaakt, kon ik naar de website van Fotofabriek om het te bestellen. De website is erg overzichtelijk en opvallend makkelijk om je foto te laten drukken. Wil je ook een foto op canvas laten drukken van jouw moment van 2017, klik dan hier, maar er is veel meer keuze hoor!

  • Je gaat dus naar de website, kiest uit waarop je je foto wilt hebben: keuze uit tegeltjes, agenda’s, canvas hout, poster, fotoboek, en nog veel meer keuze.
  • Keuze gemaakt waarop, dan kies je de maat en upload je je foto’s zodat je kunt bepalen hoe de foto op het materiaal komt en dan kun je meteen zien hoe het eruit komt zien.
  • Oké, nu nog gegevens invullen en betalen.
  • Daarna krijg je nog een mailtje waar je kunt zien hoe je echte bestelling eruit komt te zien en de track and trace code.

Simpel toch? Binnen een paar dagen is het binnen en kun je het eindresultaat bewonderen! Mijn eindresultaat zie je hieronder.

fotomoment 2017 fotomoment 2017 fotomoment 2017fotomoment 2017

 

Wat was jouw fotomoment van 2017?

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: