fbpx

Zo zorg jij voor meer gezelligheid in de herfst!

gezelligheid in de herfst

Gezelligheid in de herfst! Ik ben normaal al veel thuis, ondanks de huidige situatie die me nog meer en sneller thuishoudt. Ik werk vanuit huis en ben ik graag thuis. Maar ik merk dat nu de dagen korter en donkerder worden ik meer dan normaal snak naar gezelligheid!

Gezelligheid in de herfst

Tijdens mijn trip door Zuid-Limburg zijn we ook naar Loods5 geweest, in combinatie met het huidige nieuws over corona wil ik graag een fijn en knus huis maken. Een fijne werkplek en gezellige avonden. Daarom ben ik gaan nadenken, wat wil ik én wat heb ik nodig om meer gezelligheid in de herfst te creëren? Hier ben ik normaliter eigenlijk nooit mee bezig… maar omdat ik niet meer naar school ga en ik nog nooit zoveel thuis ben geweest, door vooral thuiswerken, dacht ik ‘misschien goed om er wél eens aandacht aan te besteden’.

Lees ook:

De herfst is aangebroken, zo zorg jij voor gezelligheid in de herfst!

Mijn vier ultieme tips!

Geurkaars

Ik zeg altijd ‘geen geurkaarsen!’, kan daar door mijn astma niet goed tegen. Maar wat blijkt, sommige geurkaarsen vind ik juist lekker ruiken en vinden mijn longen ook goed. Wat een openbaring! Ik vind kaarsen sowieso toppunt van een knus en gezellig huid. Vind dat zo fijn en warme sfeer geven. Doe ook vaak een kaarsje op mijn bureau zetten, lekker gezellig werken! En door de geur van een kaars voelt wordt warmen sfeer versterkt, als een dekentje van een kamer.

Pantoffels

Ik draag zelf pantoffels in de zomer… maar toch vind ik het ultieme gevoel van knusheid en gezelligheid in de herfst. En natuurlijk heb ik mijn favoriete pantoffels, draag ik al zolang ik me kan heinneren, van Geisswein. Je kunt ze lang mee doen, wanneer ze ooit kapot gaan koop ik een ander kleurtje en klaar is kees. 

Lees een boek!

Ik ben helemaal verslaafd aan de serie ‘Glazen troon’! Ik ben een tijdje geleden begonnen en ik kan niet meer stoppen. Steeds lees ik een deel uit en dan begin ik meteen weer aan de volgende. Ben nu in deel 7 en ik heb begrepen dat dat het laatste deel ik. Maar stiekem hoop ik dat er nog meer delen uitkomen… Heerlijke serie om aan te beginnen, laat die donkere avonden maar komen, want jij zit lekker op de bank met een goed boek!

Grote mok voor heerlijke thee

Of chocolademelk natuurlijk. Zelf kiezen! Maar ik houd van grote mokken, lekker veel warmte. En deze mok heb ik zelf gekocht toen ik in Maastricht was en het is ondertussen mijn lieveling mok geworden. Lekker groot, past precies in mijn handen en fijn om met een dekentje op de bank te gaan zitten, Netflix aan te zetten en je hoeft niet meer op!

Wat zijn producten koop jij of welke dingen doe jij gezelligheid in de herfst te creëren?

Liefs, Fenna

Wil jij weten wat mijn favoriete producten zijn? Bekijk dan mijn webshop!

Inspiratie nodig om content te delen voor op jouw Instagram? Download dan hier mijn GRATIS e-book voor 10 content ideeën!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: