fbpx

Gratis ebook | In 3 stappen grenzeloos positief

Wil jij leren hoe je je niet laat tegenhouden door beperkende gedachten? Of door je eigen mentale of lichamelijke grenzen? Download dan mijn GRATIS ebook “In drie stappen grenzeloos positief!”.

In drie stappen grenzeloos positief!

GRENZELOOS POSITIEF

Ik ben dan wel chronisch ziek, maar waar ik achter ben gekomen is dat je niet per se lichamelijke beperking hoeft te hebben om jezelf te beperken. Ik heb moeten leren luisteren naar mijn lichaam en moeten leren denken in mogelijkheden. Anders was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben. Om mij heen zie ik dat mensen zich laten tegenhouden door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die zij zichzelf opleggen. Je kunt en je bent zoveel meer!      

Ik zeg altijd dat ik een waslijst aan ‘zooi’ heb. Ik heb namelijk een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand, ben ik snel ziek en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe, powernapjes vind ik daarom fantastisch! Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug en als gevolg daarvan heb ik veel hoofdpijn. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS), ik moet hierdoor rekening houden met wat ik eet. Ow, en ik ben ook dyslectisch… 

What’s your excuse?

Hoe werkt het?

Download het ebook door je gegevens achter te laten in bovenstaand formulier. Je ontvangt het ebook dan direct in je mailbox! (Niet ontvangen, controleer je spam of mail naar info@houhetluchtig.nl). Je abonneert je hiermee ook op mijn nieuwsbrief. Geen spam!

Chronisch ziek en werken

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: