fbpx

1:1 Grenzeloos Leven Coachingstraject

Vrijheid, onafhankelijkheid en grenzeloos positief!

Ik help je naar een grenzeloos leven!

Herken jij dit?

 • Ik heb een beperking, parttime in loondienst, maar daar kan ik niet van rondkomen. 
 • Ik wil ondernemen, maar weet niet hoe en waar ik moet beginnen.
 • Ik wil leren om niet harder, maar slimmer te werken. 
 • Minder afhankelijk zijn van mijn lichaam, zodat wanneer mijn lichaam even niet meer meewerkt, er wel geld binnen blijft komen.
 • Ik wil positief leren denken en in mogelijkheden leren denken.
 • Ik wil me niet meer laten tegenhouden door mijn beperkingen!

Wil jij:

 • Onafhankelijk zijn? In je mindset, in je doen en laten én financieel? 
 • Naar je lichaam kunnen luisteren én geld verdienen?
 • Werken wanneer je wilt en waar je wilt?
 • Aan niemand toestemming hoeven vragen om naar je lichaam te luisteren? 
 • Ook met parttime werken genoeg geld verdienen?
 • Inkomen creëren zonder dat je jouw laptop hoeft te openen?
 • Er achter komen wat de mogelijkheden zijn en zelf in mogelijkheden leren denken?
 • Grenzeloos en vrij zijn?
1:1 Grenzeloos Leven coachingstraject

Grenzeloos leven!

Binnen 3 maanden parttime ondernemen verdiende ik al 4.000 euro per maand. Ik dacht dat het niet kon! Parttime ondernemen én zo snel groeien? Ik zoek geen klanten, klanten bellen mij. 

Veel mensen met een chronische ziekte gaan ondernemen om zelf hun uren in te delen, geen tot weinig verantwoording af te leggen en te luisteren naar hun lichaam i.p.v. een baas. Maar vaak doen ze het niet omdat het ze meer geld kan opleveren dan in loondienst. Als je ondernemer bent met een ziekte of beperking kun je ook ook prima geld verdienen. Door niet harder, maar slimmer te werken! Door te denk in mogelijkheden! Ik help je die stap te maken: van parttime freelancer, naar fulltime ondernemer!

Dit kan je bij mij verwachten:

 • Vier maanden ben ik jouw coach. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via de mail. Je mag drie maanden lang mijn brain picken, gebruik maken van mijn nieuwsgierigheid, kennis en ervaring. Ik sta voor je klaar!
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. Elk traject bestaat uit losse modules (zoals onderdelen over je mindset/grenzen aangeven, je bedrijf neerzetten, klanten vinden/aantrekken, jouw aanbod, prijs bepalen, sales, online zichtbaar zijn, marketing, expert status neerzetten, online producten uitwerken, etc.) die het beste bij jou passen. In de kick-off wordt duidelijk waar jouw behoeften liggen en hoe het traject er verder uit zal zien. Je krijgt in ieder geval zes sessies op maat.
 • Alle begeleiding is persoonlijk en 1:1 (bij mij op kantoor in Hilvarenbeek of via videobellen).
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via videobellen). De kick-off duurt ongeveer 2 uur. Samen bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. In drie maanden gaan we daar naartoe werken.
 • 6x een 1-op-1-sessie (via videobellen). De sessies duren ongeveer 1 uur. Tijdens de sessie bespreken we de modules die op dat moment relevant zijn. Vooraf krijg je wat theorie mee ter voorbereiding. Na de sessie krijg je opdrachten en to do’s als huiswerk om je echt aan de slag te zetten.
 • Ook inbegrepen zit alles wat ik al heb gemaakt, zoals het betaalde ebook van Hou Het Luchtig, “Zo denk je grenzeloos positief” en het betaalde ebook van Studio Luchtig. “100x content ideeën”. Ook ben ik bezig met lanceren van een e-courses, die krijg je natuurlijk ook cadeau!

Na het traject staat je bedrijf, je aanbod, je bent online zichtbaar en je marketing staat. Je weet de juiste klanten aan te trekken en deze te converteren. Je weet waar jij als ondernemer voor staat, waarom je doet wat je doen en wat je kunt delen om je expert status te vergroten. En bovenal heb je de mindset, zelfvertrouwen en focus om te groeien als ondernemer!

Het Grenzeloos Leven 1:1 coachingstraject begint vanaf april 2021 met een pilot, de eerste plekken zijn al bezet, maar je kunt er nog bij! Voor de eerste vier coachees bied ik mijn 1:1 traject aan voor €1.500,- in totaal (exclusief btw). NOG 1 PLEKJE OVER! Na mijn vierde coachee gaat de prijs omhoog!

Klaar om grenzeloos te leven?

Waar ik voor sta:

1. Grenzeloos positief, mezelf niet metaal tegenhouden en blijven denken in mogelijkheden.

2. Lichamelijk grenzeloos, kijken wat mijn lichaam wil, kan en waar ik me fijn bij voel.

3. Grenzeloos ondernemen, mezelf blijven ontwikkelen, dingen doen en nieuwe. dingen leren.

4. Grenzeloos (financieel) onafhankelijk, van niets en niemand afhankelijk

5. Grenzeloos nieuwsgierig, mezelf blijven uitdagen nieuwe dingen te doen en te leren

6. GRENZELOOS VRIJ zijn, letterlijk én figuurlijk de grens over, grenzeloze vrijheid!

Wat zeggen anderen over mij?

“Fenna schreef de seo teksten voor mijn nieuwe website. Haar flinke dosis nieuwsgierigheid zorgde er niet alleen voor dat ze alle informatie over mijn bedrijf kreeg die ze nodig had, maar zorgde er ook voor dat ik nieuwe inzichten kreeg en daar ook zelf weer mee aan de slag kon. Ze is creatief, schakelt snel en professioneel, echt een topper. Ik vond het een hele fijne samenwerking!” Denise van Duren | Fotografe, Denise Branding Fotografie

Ze is een warm en ontzettend leuk mens, en dat zie je terug in alles wat ze maakt. Fenna is heel goed in wat ze doet en kan zich goed inleven in de doelgroep, wat in dit geval best een uitdaging kan zijn als je niet zelf een vroeggeboorte hebt meegemaakt. Ze is bovendien enorm proactief en komt steeds met mooie, nieuwe ideeën, waardoor ik er geen omkijken meer naar heb. Na elke post ben ik weer positief verrast en benieuwd waar ze de volgende keer mee komt.” Hanneke de Wit | Grafisch ontwerper, Tangram Studio en Kleine Kanjers

Meer weten?

Tijdens een call naar grenzeloos leven maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.

Niet ondanks, maar dankzij mijn chronische ziekte, run ik op mijn 25e twee bedrijven, werk ik parttime, heb ik een team en laat ik mijn omzet elke maand stijgen. 

Ik kan het, dus jij kan het ook! 

1:1 Grenzeloos Leven coachingstraject