fbpx

1:1 Coachingtraject
Grenzeloos Ondernemen

Vrijheid, onafhankelijkheid en grenzeloos positief! Ik help je naar een grenzeloos leven!

Herken jij dit?

 • Ik ben ondernemer, maar ik zie door het bomen het bos niet meer.
 • Ik wil leren om niet harder, maar slimmer te werken.
 • Minder afhankelijk zijn van mijn lichaam, zodat wanneer mijn lichaam even niet meer meewerkt, er wel geld binnen blijft komen.
 • Ik wil positief leren denken en in mogelijkheden leren denken.
 • Ik wil me niet meer laten tegenhouden door mijn beperkingen!

Wil jij:

 • Onafhankelijk zijn? In je mindset, in je doen en laten én financieel?
 • Naar je lichaam kunnen luisteren én geld verdienen?
 • Werken wanneer je wilt en waar je wilt?
 • Aan niemand toestemming hoeven vragen om naar je lichaam te luisteren?
 • Ook met parttime werken genoeg geld verdienen?
 • Inkomen creëren zonder dat je jouw laptop hoeft te openen?
 • Er achter komen wat de mogelijkheden zijn en zelf in mogelijkheden leren denken?
 • Grenzeloos en vrij zijn!

Grenzeloos Leven E-Course

Wat als ik zeg dat jij ook kunt ondernemen zonder grenzen?

Binnen 3 maanden parttime ondernemen verdiende ik al 4.000 euro per maand. Ik dacht dat het niet kon! Parttime ondernemen én zo snel groeien? Ik zoek geen klanten, klanten bellen mij.

Veel mensen met een chronische ziekte gaan ondernemen om zelf hun uren in te delen, geen tot weinig verantwoording af te leggen en te luisteren naar hun lichaam i.p.v. een baas. Maar vaak doen ze het niet omdat het ze meer geld kan opleveren dan in loondienst. Als je ondernemer bent met een ziekte of beperking kun je ook ook prima geld verdienen. Door niet harder, maar slimmer te werken! Door te denk in mogelijkheden!
Ik help je die stap te maken: van parttime freelancer, naar fulltime ondernemer!

Klaar om grenzeloos te ondernemen?

“Aan de hand van de kick-off en Fenna die de juiste vragen stelde hebben we samen mijn doel bepaald en heeft ze een persoonlijk plan gemaakt waarin we in zes sessies gedurende drie maanden toewerken. Naast dat ik stap voor stap dichterbij dit doel kom vind ik het ook super fijn dat Fenna tijdens het traject bereikbaar is voor al mijn vragen en ik gewoon even met haar kan sparren. Hier moest ik wel even aan wennen dat dat gewoon kan, maar haar vragen helpen mij de focus terug te brengen naar mijn doel. Ik heb altijd zoveel ideeën dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie haha. Dan is die focus erg fijn.”

Rebecca ter Mors

rebeccatermors.nl

“Laat me kort wezen: het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig produkt op mijn website.De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.

Margriet van Gelder

detaaljuf.nl

“Omdat ik soms erg zoekende ben hoe ik, met mijn beperkte energie, een succesvol bedrijf op kan bouwen, zocht ik naar een coach die mij hierbij kon helpen. De energie en het enthousiasme van Fenna sprak me gelijk aan. Fenna leeft, ondanks haar beperkingen, haar mooiste leven en daar wilde ik graag meer van weten en leren.

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Dit is iets wat ik snel vergeet, maar door Fenna weet ik hoe belangrijk dit is. Door de samenwerking met Fenna heb ik heel scherp wat mijn boodschap is en welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Ik kan het 1-op-1 coachtraject van Fenna dus heel erg aanraden!”

Evelyn Koelwijn

evelynkoelewijn.nl

Wat kun je van mij verwachten?

 • Vijf maanden ben ik jouw coach. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via de mail. Je mag vijf maanden lang mijn brain picken, gebruik maken van mijn nieuwsgierigheid, kennis en ervaring. Ik sta voor je klaar!
 • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. Elk traject bestaat uit losse modules (zoals onderdelen over je mindset/grenzen aangeven, je bedrijf neerzetten, klanten vinden/aantrekken, jouw aanbod, prijs bepalen, sales, online zichtbaar zijn, marketing, expert status neerzetten, online producten uitwerken, etc.) die het beste bij jou passen. In de kick-off wordt duidelijk waar jouw behoeften liggen en hoe het traject er verder uit zal zien. Je krijgt in ieder geval zes sessies op maat.
 • Alle begeleiding is persoonlijk en 1:1 (op locatie of via videobellen).
 • Kick-off bij mij op kantoor (of via videobellen). De kick-off duurt ongeveer 2 uur. Samen bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. In drie maanden gaan we daar naartoe werken.
 • 6x een 1-op-1-sessie; twee sessie zijn offline en duren 2 uur  (middenin het traject en de laatste sessie) en sessie twee, drie, vier en vijf zijn 1,5 uur via videobellen. Tijdens de sessie bespreken we de modules die op dat moment relevant zijn. Na de sessie krijg je opdrachten en to do’s als huiswerk om je echt aan de slag te zetten.
 • Ook inbegrepen zit alles wat ik al heb gemaakt, zoals het betaalde ebook van Hou Het Luchtig, “Zo denk je grenzeloos positief” en het betaalde ebook van Studio Luchtig. “100x content ideeën”. Ook krijg je mijn online cursus cadeau!

Wat krijg je?

N

5 maanden traject.

N

3 offline sessies van 2 uur.

N

4 online sessies van 1,5 uur.

N

Tussen de sessie door check-in via Whatsapp of mail.

Het Grenzeloos Ondernemen 1:1 coachingstraject is begonnen met een pilot, deze plekken zijn allemaal bezet! Wat is dan nu de investering voor jou? Voor nieuwe coachees bied ik mijn 1:1 traject aan voor €1.950,- in totaal (exclusief btw). Dit kun je betalen in 5 termijnen of in één keer.

Grenzeloos Ondernemen 1:1 traject

Duur: 5 maanden

Investering: €1.950,-

Wat kun je verwachten van het 1:1 traject?

Luisteren

Je leert luisteren naar je lichaam zodat je minder beperkt voelt door je fysieke grenzen! Juist door te ondernemen voel ik me minder beperkt door mijn fysieke grenzen. Dit gun ik jou ook!

Focus

We bepalen de focus van je bedrijf zodat je een sterke basis hebt staan en je tegen iedereen kunt zeggen wat je doet. Own what you can and do!

Strategie

Samen kijken we naar jouw online strategie. Hoe creëer je content dat aansluit bij je doelgroep, hoe word je online zichtbaar en hoe zet je marketing in zodat het bij jou, je bedrijf én je lichaam past.

 

Slimmer werken

Ook gaan we niet harder maar slimmer werken! Zodat jij minder afhankelijk bent van geld verdienen wanneer je je laptop opent. Samen gaan we kijken naar welke verdienmodellen bij jou passen en hoe je dit efficiënt inzet! 

 

Na het 1:1 traject…

Na het traject staat je bedrijf, je aanbod, je bent online zichtbaar en je marketing staat. Je weet de juiste klanten aan te trekken en deze te converteren. Je weet waar jij als ondernemer voor staat, waarom je doet wat je doen en wat je kunt delen om je expert status te vergroten. En bovenal heb je de mindset, zelfvertrouwen en focus om te groeien als ondernemer!

Plan een kennismakingsgesprek:

Mijn verhaal

Ga grenzeloos leven!

Niet ondanks, maar dankzij mijn chronische ziekte, run ik op mijn 25e twee bedrijven, werk ik parttime, heb ik een team en laat ik mijn omzet elke maand stijgen.!

Ik zeg altijd dat ik een waslijst aan ‘zooi’ heb. Ik heb namelijk een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand, ben ik snel ziek en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe, powernapjes vind ik daarom fantastisch! Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug en als gevolg daarvan heb ik veel hoofdpijn. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS), ik moet hierdoor rekening houden met wat ik eet. Ow, en ik ben ook dyslectisch…

Niet ondanks, maar dankzij mijn beperkingen heb ik al zoveel bereikt! Ik ben grenzeloos positief en denk altijd in mogelijkheden. Letterlijk en figuurlijk, de grens verleggen. De grens opzoeken van wat ík wil, wat mijn lichaam kan en hoe ik wil leven. Maar ook letterlijk de grens over als online ondernemer, door locatie-onafhankelijk te zijn. Naar het buitenland gaan als digital nomad en buiten mijn comfortzone stappen om te ontdekken op welke plekken in de wereld mijn lichaam letterlijk tegen minder grenzen aanloopt en waar ik mij vrij voel. 

Ik ben dan wel chronisch ziek, maar waar ik achter ben gekomen is dat je niet per se lichamelijke beperking hoeft te hebben om jezelf te beperken. Ik heb moeten leren luisteren naar mijn lichaam en moeten leren denken in mogelijkheden. Anders was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben. Om mij heen zie ik dat mensen zich laten tegenhouden door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die zij zichzelf opleggen. Je kunt en je bent zoveel meer! Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief. Ga grenzeloos leven!

 

Grenzeloos Leven E-Course

Laten we kennismaken!

Na het traject staat je bedrijf, je aanbod, je bent online zichtbaar en je marketing staat. Je weet de juiste klanten aan te trekken en deze te converteren. Je weet waar jij als ondernemer voor staat, waarom je doet wat je doen en wat je kunt delen om je expert status te vergroten. En bovenal heb je de mindset, zelfvertrouwen en focus om te groeien als ondernemer! Laten we kennismaken:

“Aan de hand van de kick-off en Fenna die de juiste vragen stelde hebben we samen mijn doel bepaald en heeft ze een persoonlijk plan gemaakt waarin we in zes sessies gedurende drie maanden toewerken. Naast dat ik stap voor stap dichterbij dit doel kom vind ik het ook super fijn dat Fenna tijdens het traject bereikbaar is voor al mijn vragen en ik gewoon even met haar kan sparren. Hier moest ik wel even aan wennen dat dat gewoon kan, maar haar vragen helpen mij de focus terug te brengen naar mijn doel. Ik heb altijd zoveel ideeën dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie haha. Dan is die focus erg fijn.”

Rebecca ter Mors

rebeccatermors.nl

“Laat me kort wezen: het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig produkt op mijn website.De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.

Margriet van Gelder

detaaljuf.nl

“Haar flinke dosis nieuwsgierigheid zorgde er niet alleen voor dat ze alle informatie over mijn bedrijf kreeg die ze nodig had, maar zorgde er ook voor dat ik nieuwe inzichten kreeg en daar ook zelf weer mee aan de slag kon. Ze is creatief, schakelt snel en professioneel, echt een topper. Ik vond het een hele fijne samenwerking!”

Denise van Duren

denisebranding
fotografie.nl

Waar sta ik voor?

Mijn kerwaarden zijn: vrijheid, onafhankelijkheid en grenzeloos positief! Hierdoor kan ik grenzeloos leven!

1. Grenzeloos Positief

Mezelf niet metaal tegenhouden en blijven denken in mogelijkheden.

2. Lichamelijk Grenzeloos

Kijken wat mijn lichaam wil, kan en waar ik me fijn bij voel. Ik bewandel mijn eigen pad!

3. Grenzeloos Ondernemen

Mezelf blijven ontwikkelen, dingen doen en nieuwe, dingen leren.

4. Grenzeloos (financieel) onafhankelijk

Van niets en niemand afhankelijk!

5. Grenzeloos Nieuwsgierig

Mezelf blijven uitdagen nieuwe dingen te doen en te leren!

6. Grenzeloos Leven!

Letterlijk én figuurlijk de grensloos vrij zijn. De grens over en grenzeloos leven!

Van denken in beperkingen, naar grenzeloos leven!

Van alle beperkingen die ik heb, is de grootste beperking dat ik mezelf tegenhoud. Ik had het gevoel dat ik het allemaal alleen moest oplossen, dat ik constant moest vechten om te overleven, dat ik mezelf moest verantwoorden en uitleggen wat ik wel en niet kan.

Ik ben een overlever. Ik moest wel.

Ik kwam niet verder en het lukte me niet om iets te veranderen. De knop ‘overleven’ stond voor 100% aan. Om de dag door te komen, om mijn grenzen niet over te gaan, om alle ballen omhoog te houden. Sociaal leven, werk, sporten, hobby’s, rusten, me-time en koken. Krampachtig en angstig was ik om mijn grenzen over te gaan, om ziek te worden en helemaal niks meer te kunnen.

Zo leven was geen optie. Dus begon ik eindelijk met écht leven. Mijn leven. Ik ben mijn grenzen gaan op zoeken en deze gaan verleggen, om te kunnen leven zoals ik wil leven!

Grenzeloos Leven E-Course

Laten we kennismaken!

Meer weten?

Tijdens een call naar grenzeloos leven maken we telefonisch kennis. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen.

Niet ondanks, maar dankzij mijn chronische ziekte, run ik op mijn 25e twee bedrijven, werk ik parttime, heb ik een team en laat ik mijn omzet elke maand stijgen.

Ik kan het, dus jij kan het ook!

Bonus: e-books!

 • E-book 100x content ideeën”, t.w.v. €16,95! Vaak krijg ik de vraag waar ik met mijn blog, Hou Het Luchtig, de inspiratie vandaan haal om steeds weer iets nieuws online te plaatsen. Dat zit dus allemaal in mijn hoofd. Daar ga ik je een inkijkje in geven met 100 content ideeën!

 • E-book “Zo denk je grenzeloos positief” t.w.v. €14,95. Dit e-book neemt je in drie stappen mee in mijn zoektocht naar grenzeloze positiviteit: MIND, BODY en LIFE. Ik laat je zien wat mij hielp en welke fouten ik maakte, zodat jij deze niet hoeft te maken. Maar ik laat je vooral, met behulp van deze gids, ontdekken wat jij allemaal wél kan.

Zo denk je grenzeloos positief!

Bonus: Online Cursus t.w.v. €198,00

 • Online Cursus Grenzeloos Leven! Met deze online cursus creëer jij een grenzeloos leven. Zodat je niet meer in beperkingen denkt en stopt met jezelf tegenhouden! Je hebt de grens opgezocht van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wil leven. Je leeft je mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. 
 • Toegang tot besloten Instagram account waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten!
 • Om de maand een Live Q&A op het besloten Instagram account, waar je live je vragen kunt stellen aan Fenna.

Kortom, de totale waarde van het hele traject  €2.279,90 (= 1.950 + 198,- + 14,95,- + €16,95,- + €50,- + €50,-), maar jij betaalt slechts € 1.950!

 “Gun jezelf de tijd om bewust bezig te zijn met het creëren van een
grenzeloze mindset!”

– Fenna van Kerckhoven

efficiënt werken

FAQ

N

Hoe veel begeleiding is er?

Vijf maanden ben ik jouw coach. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in via de mail.

N

Is het traject ook voor mij geschikt?

Het traject is geschikt voor iedereen die startende ondernemer of al een onderneming heeft staan, maar deze onderneming meer wil laten aansluiten bij zijn/haar grenzen! 

N

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Heb jij een krap budget? Check dan -> https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

N

Ik heb op dit moment het geld niet...

Het traject kun je betalen in termijnen. Ik deel graag alle infromatie tijdens een kennismaking!

N

Ik ben er nog niet klaar voor…

Wat houd je tegen? Natuurlijk is het spannend, maar juist door het 1:1 traject ga je bewust aan de slag om voor jezelf te kiezen en leer je je eigen pad bewandelen. Je gaat je bedrijf naar next level tillen zodat je grenzeloos kunt leven! 

N

Ik twijfel nog...

Laat me weten waar je over twijfelt via info@houhetluchtig.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!