fbpx

Hou Het Luchtig gaat veranderen in 2020 & wat houdt dat in?

Hou Het Luchtig gaat veranderen

Lieve mensen, het laatste artikel in 2019! En dat is niet niks, want in 2020 gaat Hou Het Luchtig veranderen. Ik heb het al kort over de veranderingen gehad in mijn laatste vlog. Maar nu wordt het pas echt. Ik kan niet ontkennen dat ik dat niet een beetje spannend vind!

Hou Het Luchtig gaat veranderen

Waarom wil ik een verandering aanbrengen? Het is niet dat het nu niet werkt, zeker niet! Daarom vind ik het ook spannend. Maar omdat ik in januari begin met mijn afstudeerstage en het schrijven van een scriptie wil ik dat op prioriteit nummer één zetten. Hou Het Luchtig zal daarom op een lager pitje komen te staan. Hier kies ik voor omdat ik mezelf ken en ik weet dat wanneer ik dit niet doe ik mijn uiterste best doe op Hou Het Luchtig up to date te houden terwijl daar wekelijks toch veel tijd in gaat zitten. Daarom haal ik er op deze manier de ‘druk’ ervan af. Meer van dit soort gedachtespinsels lezen, bekijk dan MIND in het menu.

Drie veranderingen voor jou

  1. Ten eerste zal er niet meer net zoals afgelopen tijd elke vrijdag een artikel online komen.
  2. Mijn normale werkwijze is dat ik berichten inplan. Dit ga ik nu niet doen. Wanneer er iets op mijn pad komt of ik heb inspiratie om ergens over te schrijven of te filmen dan doe ik dat. Dus, er zullen heust nog wel artikelen online komen, maar niet meer regelmatig.
  3. Mijn sociale media kanalen zullen hierdoor ook anders worden ingericht. Ik zal minder kunnen verwijzen naar mijn website, hoe dit verder zal verlopen in de toekomst heb ik geen antwoord op, we zullen het zien.

Keuzes maken

Niemand kan alles en ik zeker ook niet. School is altijd al voor gegaan voor andere dingen. Zelfs sociaalleven, sporten en lezen. Klinkt gek. Maar vaak eist school dit van mij. En hierin maak ik keuzes. Dus nu ook. Wellicht de laatste keuze die ik zo voor school hoef te maken. Aangezien ik mijn laatste half jaar in ga. Ik vind het lastig om dit zo te doen. Omdat mijn blog toch iets is waar ik met veel plezier en passie aan werk. Wie weet valt het allemaal wel mee zo’n scriptie schrijven… dan zien jullie nog regelmatig wat van mij voorbijkomen. Zo niet, dan volg mij zeker op Instagram voor dagelijkse updates!

Dat Hou Het Luchtig gaat veranderen is niet niks! Ik ben erg benieuwd naar wat 2020 gaat brengen. Wil je weten wat ik achterlaat in 2019 voor een frisse start in 2020? Lees dan dit artikel. Meer gedachtespinsels lezen, bekijk dan MIND in het menu. Wat vind jij van deze veranderingen?

Liefs, Fenna

2 Reacties

  1. 27 december 2019 / 11:33

    Groot gelijk dat je even je prioriteiten bij stelt. Heel fijn 2020 en natuurlijk alvast veel succes met je scriptie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: