fbpx

Hou Het Luchtig de Podcast: Grenzeloos Leven!

Hou Het Luchtig de Podcast

Het is zo ver! Hou Het Luchtig de Podcast is LIVE! In dit artikel deel ik alle informatie over de podcast, wat je kunt verwachten en waarom jij NU moet luisteren.

Hou Het Luchtig de Podcast

Als je grenzeloos opzoekt dan krijg je de volgende betekenis:

Gren·ze·loos (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 zonder grenzen, eindeloos groot 2 heel erg: grenzeloos vervelend.

In mijn podcast deel ik mijn ervaringen over een grenzeloos leven. In deze podcast leer je alles over een grenzeloze mindset en leer je denken in mogelijkheden. Niet ondanks, maar dankzij mijn beperkingen heb ik al zoveel bereikt! We gaan de grens ontdekken van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wilt leven. Dit alles met één doel: grenzeloos leven!

Waarom grenzeloos leven?

Van alle beperkingen die ik heb, is de grootste beperking dat ik mezelf tegenhoud. Ik had het gevoel dat ik het allemaal alleen moest oplossen, dat ik constant moest vechten om te overleven, dat ik mezelf moest verantwoorden en uitleggen wat ik wel en niet kan.

Ik ben een overlever. Ik moest wel.

Ik kwam niet verder en het lukte me niet om iets te veranderen. De knop ‘overleven’ stond voor 100% aan. Om de dag door te komen, om mijn grenzen niet over te gaan, om alle ballen omhoog te houden. Sociaal leven, werk, sporten, hobby’s, rusten, me-time en koken. Krampachtig en angstig was ik om mijn grenzen over te gaan, om ziek te worden en helemaal niks meer te kunnen.

Zo leven was geen optie. Dus begon ik eindelijk met écht leven. Mijn leven. Ik ben mijn grenzen gaan op zoeken en deze gaan verleggen, om te kunnen leven zoals ik wil leven!

Wat kun je verwachten van Hou Het Luchtig de Podcast?

  • Twee keer per maand komt er een podcast aflevering online!
  • Eén keer per maand nodig ik een gast uit. Deze afleidingen zullen gaan over ondernemen met fysieke of mentale grenzen.
  • Eén keer per maand bespreek ik uitgebreid één specifiek onderwerp.
  • De aflevering is standaard te beluisteren via Spotify.
  • Ook worden de aflevering opgenomen, liever kijken op YouTube dan kun je de aflevering ook daar vinden. >> ga naar Youtube!
  • Liever lezen? Alle afleveringen worden in tekst uitgewerkt en komen ook online te staan op mijn blog!
  • Alle informatie en artikelen worden verzameld op deze pagina >> lees hier.

Mijn doel met deze podcast, jou inspireren om grenzeloos te leven! Daarom zal de allereerste aflevering in het teken staan om mijn verhaal te delen, waarin ben begonnen, wat ik heb gedaan en waar ik nu sta.

Ik hoor graag wat jullie vinden van Hou Het Luchtig Podcast!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: