fbpx

Inkomsten creëren als zzp’er met chronische aandoening

door | mei 24, 2022 | Ondernemen

Inkomsten zzp’er met chronische aandoening, ik laat je zien wat er allemaal mogelijk is! Ik wil je graag laten zien dat je wel degelijk een prima inkomsten kunt hebben als je zzp’er bent met een chronische aandoening.

Inkomsten zzp’er met chronische aandoening

Al eerder deelde ik over verdienmodellen online en er is zoveel mogelijk! Daarom wil ik laten zien dat je wel degelijk een prima inkomsten kunt hebben als je zzp’er bent met een chronische aandoening. Toen ik begon met ondernemen zag ik dat eerder als bijbaantje, omdat ik het naast mijn studie deed. En nu ben ik al twee twee jaar fulltime aan het ondernemen. Time flies!

Binnen drie maanden had ik al een omzet van 4.000 euro en dit heb ik weten vast te houden én laten stijgen. Dit doe ik dus door die verschillende verdienmodellen, die voor mij vaak ook online zijn, in de basis zijn dat: passief, coachen, opdrachtgevers voor mijn online communicatiebureau. Het fijne aan veel online werken voor mij is, dat ik kan werken waar ik wil, of dat nu aan bureau is, op de bank, bed of een eiland. En dit doe ik niet door 40 uur per week te werken. Nee! Dat kan mijn lichaam niet aan. Ik ben juist gaan ondernemen om mijn eigen pad te bewandelen en keuzes te maken die ook goed zijn voor mijn lichaam!

Keuzes die ik door het ondernemen kan maken, is bijvoorbeeld privé, lichaam en werk in balans houden. Niemand, ik niet en mijn opdrachtgevers hebben niks aan mij als ik te veel werk en hierdoor ziek wordt omdat ik over mijn grenzen heen ga. Door mijn grenzen te kennen en te weten wat ik belangrijk vind, maak ik keuzes:

  • Ik kies er voor om 4 uur op een dag werken.
  • Ik kies ervoor om mijn dag 3 of 4 keer per week te starten met 20 minuten, yoga
  • En ik kies ervoor om altijd de belangrijkste taken bovenaan te zetten zodat deze niet uitgesteld kunnen worden. 
  • Ik ben productief, niet druk. 
  • Ik doe één ding tegelijk.

Parttime werken met fulltime salaris

Wat doe? Ik blog, ik coach andere ondernemers met fysieke grenzen en ik leidt twee succesvolle ondernemingen, dat doe ik niet ondanks maar dankzij mijn chronische ziekte(s). En ja dit doe ik parttime, maar wel met een fulltime salaris. 

Ik zeg altijd, fulltime ondernemen en parttime werken. Ondernemen kun je namelijk niet even aan en uit zetten, maar parttime achter je laptop zitten of echt uitvoeren kan wel! En onderneming starten naast je studie, baan of vanuit de ziektewet kan ook! Ik startte naast mijn studie.

Ik ben een groot voorstander van dat er meerder wegen naar Rome leiden. Er zijn zoveel mogelijkheden! Het mooie van ondernemen is dat er geen goed én geen fout is. Doe wat jij kan, wat jij wilt en waar jij energie van krijgt. Ik deel hieronder twee boeken die heel goed de verschillende mogelijkheden van het ondernemen laten zien. 

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Inkomsten zzp'er met chronische aandoening