fbpx

Inspiratie & kletsen over bloggen met koffie en laptops

Inspiratie over bloggen

In dit berichtje vertel ik meer over inspiratie opdoen over bloggen met koffie en laptops. Klinkt niet verkeerd toch? Een paar weken geleden kreeg ik via Facebook een berichtje van Kelly, ik kende haar niet behalve van introductie week van september 2016 en ze zit bij mij op de opleiding, alleen een jaar hoger. Kelly vroeg of ik wat wilde afspreken, ze had mijn blog gelezen en wilde graag meer weten over bloggen en hoe ik zo positief in het leven kan staan. Superleuk natuurlijk, ik ben altijd in om nieuwe mensen te ontmoeten. Afspraak gemaakt en na het bestellen van de koffie begon ons gesprek die pad drie uur later eindigde met de belofte voor nog een koffie-date, want uitgepraat waren we nog niet. 

My Life Project

Kelly is een super ambitieuze en gezellige meid! Ze wil ook iets doen met bloggen of vloggen en vroeg daarom mijn hulp voor inspiratie, dat vond ik natuurlijk een leuk idee. Ik help graag en wilde ook wel weten wat Kelly wilde doen en misschien kon ik door het gesprek zelf ook wel inspiratie opdoen. Dat is zeker gelukt, we hebben het gehad over bloggen, door onze opleiding zijn we beide bekend met bloggen maar om het ook op te zetten en naam te bedenken is altijd lastig. Omdat Kelly persoonlijke ontwikkeling en geluk interessant vindt en daar zelf veel mee bezig is vonden we de naam ‘My Life Project’ erg passend. Wat vinden jullie? Ik vind het een erg leuke naam!

Bijna eng

Ik had nooit kunnen voorspellen dat we op zoveel vlakken dingen met elkaar gemeen hebben. Het is bijna eng wat Kelly en ik allemaal gemeen hebben, een aantal dingen op een rijtje: we gaan beide alleen op vakantie komende zomer, we doen dezelfde opleiding, beide bezig met vloggen/bloggen, allebei zijn we control freaks en perfectionistisch, we proberen in alles positieve kanten te herkennen en we zeggen tegen alles ja en proberen zoveel mogelijk dingen uit! Ow, en Kelly heeft van de week een camera gekocht die ik ook wil kopen binnenkort hahah.

Blog tips

De tips die ik Kelly heb meegegeven is dat ze een onderwerp moet kiezen wat ze leuk vindt maar ze over een paar maanden gerust content op haar blog kan aanpassen, je moet niet denken wanneer je start met een bepaald onderwerp dat het enigste is waar je over mag schrijven. Ook heb ik tips gegeven over Instagram, zoals het gebruik van de handige app VSCO en dat je een bedrijf pagina kan aanmaken op Instagram, allemaal erg handig om te gebruiken.

Het was vooral een supergezellige ochtend, veel inspirerende verhalen gedeeld en natuurlijk gevlogd en het eindresultaat kun je hieronder bekijken! Heb jij ook weleens een leuke ontmoeting met iemand gehad wat je eigenlijk niet had gedacht?

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: