fbpx

Inspirerende boeken voor ondernemers: voor zelfontwikkeling & ondernemen

Inspirerende boeken voor ondernemers

Inspirerende boeken voor ondernemers, ik zou Fenna niet zijn als ik niet boordevol leestips zou hebben! Laatst kreeg ik de volgende vraag: Ik zou me graag meer willen verdiepen in zelfontwikkeling & ondernemen, heb je tips? Uuh, ja wel 100! Maar laten we starten met vier!

Inspirerende boeken voor ondernemers

Afgelopen jaren heb ik zoveel gelezen en de boeken die me bij zijn gebleven én die ik eigenlijk binnenkort graag nog eens wil gaan lezen zijn de volgende:​​​​​​​

Dit is een van de boeken die mij het meeste is bijgebleven en waarvan ik dit jaar heb bedacht dat ik ‘m nogmaals ga lezen! Ben heel benieuwd of ik het nu nog zo ervaar als toen ik het drie jaar gelezen las. Toen ervaarde ik het boek als heel fijn, echt een andere kijk op het ondernemerschap. Niet alleen maar groeien, groeien, groeien. Paul laat zien wat er allemaal mogelijk is al je blijft ondernemen in je eentje én dat dat niet per se betekend dat je iets niet goed doet.

Dit is een boek voor als je een nieuwe kijkt wilt op werken, productiviteit, efficiëntie en plannen. ln het boek wordt uitgelegd hoe de schrijver zijn eigen timemanagement heeft gecreëerd en hij neemt je stap voor stap mee zodat jij dit ook kan toepassen.

Dit is hét boek waarvan iedereen zegt dat je het moet lezen. Dan ben ik zo eigenwijs dat ik het niet ga lezen… tot nu. En ook ik ben om. Dit is hét boek wat je moet lezen! Heel interessant en heel mooi om je mindset te versterken!

Wil jij van de grote brei dat marketing heet eindelijk eens duidelijk antwoord voor hoe jij het kan inzetten? Op een praktische manier. En dit dan ook nog eens doorvertalen naar verkopen??? Lees dan dit boek!

Inspirerende boeken voor ondernemers voor zelfontwikkeling

Zo fijn om te lezen dat er geen goed of fout is en laat je vooral inspireren door alle mogelijkheden! Ik houd daarvan. Laat je als ondernemer inspireren door deze boeken en ga vooral kijken wat voor jou werkt. Blijf zoeken naar jouw pad en wat werkt voor jou, jouw lichaam en jouw bedrijf.
​​​​​​​​

Welk boek hoort er volgens jou ook nog bij dit lijstje? ​​​​​​​​

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Inspirerende boeken voor ondernemers
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: