fbpx

Maandoverzicht januari 2021: nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe dingen!

januari 2021

Een nieuwe maandoverzicht, deze keer van januari 2021! De laatste week van december had ik een week vrij gepland en januari stond veelal in het teken van mijn nieuwe huisje en sociale dingen. Heerlijke start van 2021!

Januari 2021: WAT STOND ER OP DE PLANNING?

  • Januari 2021 stond in het teken van wennen aan mijn nieuwe huisje, wennen aan op mezelf en alleen wonen. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Steeds als ik dacht “nu ben ik gewend” kwam er weer iets voorbij… uiteindelijk, nu eind januari, denk ik dat het redelijk gelukt is. Ik schreef al eerder een artikel met 5x dingen niemand je verteld over uithuis gaan. Ik heb niet meer het gevoel dat ik op vakantie ben en ik weer terug naar huis ga, dat is positief! Wel moet ik mezelf nog steeds bewust helpen herinneren dat ik dit voor elkaar heb gekregen. Dat ik er hard voor heb gewerkt. Ik het kan betalen, alleen. Dat het allemaal van mij is, van de roze bank tot de ronde eetkamertafel.
  • Ook stond januari in het teken van minder werken, ik had veel afspraken staan voor nieuwe opdrachten maar naast mijn huidige vaste klanten van Studio Luchtig had ik wat minder werk. Stom genoeg, alhoewel je bent en blijft ondernemer, wist ik alle dagen vol te proppen met werk haha. Nou ja, mijn werkdagen dan he, dat is ongeveer 4 a 5 uur per dag. Ondanks dat ik minder werk had, had ik wel veel afspraken voor nieuwe opdrachten en daarvan heb ik 5 nieuwe opdrachten weten binnen te slepen waardoor februari nu al aardig vol zit! Supertof!
  • En als laatste stond januari, gelukkig voor de nieuwe corona regels, in het teken van sociale activiteiten. Ik heb veel vriendinnen gezien/gesproken. Veel vriendinnen wilde natuurlijk mijn nieuwe huisje zien, veel gegeten, thee én wijntjes gedronken en gewandeld. Wandelen is toch echt wel nieuwe shoppen hahah. Maar dat vond ik superleuk allemaal. Door dat ik wat minder werk had, had ik ook de tijd, ruimte en energie om wat meer af te spreken. Erg van genoten! Al met al een heerlijke start van 2021!

Lees ook:

Mijn eigen huisje: je bent nooit klaar

Mijn plan was om voordat ik zou overhuizen mijn huisje eigenlijk zo goed al af zou zijn, dat is gelukt! Desondanks bleef iedereen mijn waarschuwen, als je er eenmaal woont moet je nog dit hebben of je loopt tegen dingen aan… Ik dacht, gaat mij echt niet gebeuren! (Eigenwijs is ook wijs…). Je voelt hem al aankomen, natuurlijk had ik niet alles. Mijn plekje zag er wel al meteen super gezellig en af uit, maar ik miste veel kleine dingen. Zoals extra keukenhanddoeken, een opscheplepel, een badmat… allemaal kleine dingen dus. Dus ik heb redelijk veel online geshopt! En elke week staat er weer iets leuks en iets nieuws in mijn huisje. Ik ben dus nog even niet klaar. Want het volgende project wordt mijn werkplek! Dat is het enige plekje waar ik nog niet tevreden over ben, dus daar gaat nog verandering in komen. En daarna is mijn buitenplek aan de beurt! Benieuwd? Houd dan zeker de Instagram pagina van Hou Het Luchtig in de gaten, volg mij hier.

BESTE INSTAGRAM POST VAN januari 2021

Het zal niet als een verrassing komen… maar ook mijn beste Instagram bericht van januari 2021 ging over op mezelf wonen, update na de eerste weken. Het was afgelopen maand, en dat zal ook nog wel even zo blijven, een groot ding in mijn dagelijks leven.

De eerste maand van 2021was een heerlijke maand waarin mijn vriendinnen en wennen aan mijn nieuwe huisje centraal stonden. Februari wordt qua werk weer wat drukker, ook daar heb ik mega veel zin in! Hoe was jouw maand? Laat een reactie achter in de comments hieronder!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: