fbpx

Maandoverzicht april 2021: ik lanceerde mijn eigen 1:1 coachingstraject!

Maandoverzicht april 2021

Ik vind het altijd leuk om een maandoverzicht te maken! Deze keer maandoverzicht april 2021 alweer. Waarom ik het zo leuk vind? Ik heb altijd meer gedaan dan ik dacht, ik blik terug op wat ik heb geleerd en zo sta ik weer even bewust stil van wat er allemaal gebeurd!

Maandoverzicht april 2021: wat stond er op de planning?

  • Natuurlijk stonde er een aantal feestdagen op de planning, zoals Pasen en Koningsdag. Wat ik alleen even was vergeten is dat ik dan wel vrij moet plannen/zelf regelen. Tijdens studie was dat allemaal gewoon geregeld haha! Dat was iets nieuws voor mij. En vooral bepalen, neem je wel of geen vrij? Want eigenlijk kan ik altijd werken… toch besloten om beiden dagen vrij te pakken.
  • Samen met mijn ouders en zusje ben ik naar Zuid-Limburg gegaan, afgelopen zomer zaten we er ook en dat was goed bevallen! We gingen een lang weekend weg en ook deze dagen was het me gelukt om vrij te plannen. Deels omdat het al erg lang in de agenda stond, dus kon er al een tijdje omheen plannen. Heerlijke dagen gehad! Echt even tussenuit.
  • Ik lanceerde iets nieuws! Mijn 1:1 Grenzeloos Leven Coachingstraject! Vrijheid, onafhankelijkheid en grenzeloos positief. Ik help je naar een grenzeloos leven! Niet ondanks, maar dankzij mijn chronische ziekte, run ik op mijn 25e twee bedrijven, werk ik parttime, heb ik een team en laat ik mijn omzet elke maand stijgen. Plan een Grenzeloos Leven sessie in om te ontdekken of mijn 1:1 coachingstraject geschikt is voor jou!
  • Ondertussen ben ik ook bezig met een ander product te ontwikkelen voor Hou Het Luchtig, naast mijn ebook komt er ook een online cursus!  In mogelijkheden leren denken, je energie goed benutten en zelfacceptatie zijn grote onderwerp in mijn nieuwe online cursus die ik binnenkort ga lanceren. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! *Update: de online cursus Grenzeloos Leven is gelanceerd! Start vandaag nog met denken in mogelijkheden ja, ik wil Grenzeloos Leven!

Wat leerde ik in april?

Ik ben blij dat het me is gelukt om vandaag te overleven en mijn lichaam de dag is doorgekomen”. Deze zin schreef ik die ergens in april op, als iets waar ik dankbaar voor ben. Waarom? Omdat ik een dag ben doorgekomen terwijl ik eigenlijk erg moe was. Soms zegt mijn hoofd, ‘nog even dit en dit en dit…’. Dan reageer ik met ‘morgen weer een dag’. Want als ik nu over mijn grens ga, kan en doe ik morgen helemaal niks. Maar er zijn altijd momenten dat me even niet lukt om positief te zijn. Een baal dag. Een dag vol pijn. En dag na een slechte nacht. Een dag waarop ik op overleef modus sta. En die dagen geven mij ook kracht. Want ik kan de dag doorkomen, juist door positief te denken, lief te zijn voor mezelf en naar mijn lichaam te luisteren. Dat was een fijn inzicht!

Beste Instagram post van april 2021

Beste bericht van afgelopen maand ging over geld verdienen en negatieve reacties op geld verdienen. Hier heb ik ook een uitgebreid blog artikel over geschreven, lees hier!

Welke boeken las ik?

Ik heb afgelopen maand elke week een boek uitgelezen, voor mijn doen niet heel veel, maar ik vond het heerlijk! Misschien heb ik zelfs al mijn favaotire boek van het jaar gelezen, The Midnight Library (vanaf juni verkrijgbaar in NL) was echt fantastisch! Ik sluit deze vierde maand van 2021 af met in totaal 30 gelezen boeken! Wil je weten welke boeken ik allemaal nog wil lezen en wat ik nu aan het lezen ben, volg mij dan via deze link op Goodreads

Dat was alweer maandoverzicht april 2021. In mei ga ik mijn nieuwe online cursus lanceren!! Hoe was jouw maand? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: