fbpx

Maandoverzicht augustus 2021: weekje naar de zon, Kroatie!

maandoverzicht augustus

Augustus, een vakantiemaand, ook voor mij! Zakelijk was het allemaal wat rustiger en ik ging zelf 1 week op vakantie en had 2 weken vrij. De wonderen zijn de wereld nog niet uit lieve mensen!

Wat stond er op de planning in augustus? 

Wat heb ik allemaal gedaan…

  • Het eerste weekend van augustus was een heel sociaal weekend, ik was naderhand helemaal gesloot, maar ik heb het zo gezellig gehad! Had het voor geen goud willen missen. Van vrijdag op zaterdag sliep ik bij een vriendin, van zaterdag op zondag weer bij een andere vriendin en op zondag ging ik met mijn nichtjes weer borrelen. Super super leuk!
  • En daarna had ik eigenlijk elk weekend wel een sociale aangelegenheid met verschillende vriendinnen groepjes, dus qua lekker eten, drinken en gezelligheid kwam ik helemaal niks te kort in augustus!
  • Een vakantie, naar Kroatie! Het was echt een relaxt vakantie, in een resort met ontbijt en avondeten inclusief. Zoiets had ik nog nooit gedaan en ik stond soms wel met mijn mond vol tanden te kijken naar hoe mensen in zo’n resort te werk gaan (handdoeken neerleggen, borden met eten volladen…). Maar, ik heb zeker erg genoten, lekker veel gelezen, in de zon gelegen en de omgeving ontdekt. Heerlijk!

Wat heb ik geleerd in augustus? 

Ik heb geleerd dat een week vakantie kan. Eerst dacht ik, zoals elke beginnend ondernemer, dat het lastig zou worden om week vrij te nemen. Maar grenzen stellen en doen, blijken ook hierin belangrijke eigenschappen te zijn. Alles is goed gegaan en ik ben met veel mer inspiratie voor Hou Het Luchtig én voor opdrachtgevers. 

Beste Instagram bericht

Ik had verwacht dat een vakantie foto een van mijn beste foto’s was op Instagram, niets is minder waar. Mijn Fiat en ik waren afgelopen maand populair!

Welke boeken heb ik gelezen?

Door de vakantie heb ik wel iets meer boeken uitgelezen dan normaal! Heerlijk toch :).  Beste boek wat ik afgelopen maand las was sowieso “Amerika Royals”, echt een aanrader! Ook heb ik de gehele typologie van A Wicked gelezen, geschreven door Jennifer L. Armentrout, ik deel hieronder alleen het 1e deel, maar zou zeker alle delen lezen als ik jou was. Wil je weten van de andere boeken wat ik daarvan vond, volg mij dan via GoodReads!

Ik heb nu al weer zin in september, terwijl ik dit schrijf zijn de eerste twee dagen alweer voorbij en het is lekker weer. Dus een goed begin van een nieuwe mooie maand! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: