fbpx

Maandoverzicht december 2021: maand is voorbij gevolgen!

Maandoverzicht december 2021

Ik ben afgelopen maand niet zo veel op één plek geweest als sinds begin van de zomer. Heel gek om dan weer ruim twee weken “gewoon” thuis te zijn. Op één plek en niet vanuit een koffer te leven. Dat kwam precies op het juiste moment, lekker even rustig aan.

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN DECEMBER?

  • Mijn maand starte met boeklancering van Suzanne van Duijn, mijn oud coach bracht haar twee boek uit. Lancering was erg gezellig en leerzaam. Kwamen twee andere dames spreken en Suzanne zelf sprak. Haar eerste boek, Work Hard, Travel Harder, raad ik nog steeds jan en alleman aan. Dus ben erg benieuwd naar haar tweede boek! De route naar 100.000 per jaar!
  • Voor de rest heb ik de eerste drie weken van december vooral veel gewerkt. Wel weinig (online) afspraken gehad, maar genoeg te doen voor opdrachtgevers van Studio Luchtig.
  • En toen was het al weer Kerst! Eerste Kerstdag was bij mijn familie thuis met heel veel cadeautjes! En tweede kerstdag hebben we gevierd bij de familie van mijn vriend.
  • En ik bracht GROOT nieuws! Ik lanceer in 2022 mijn eigen podcast! En daarvoor heb ik in december de eerste afleveringen voor op genomen. Volg mij op Instagram of schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!
  • Alleen maar gezelligheid!

WAT HEB IK GELEERD AFGELOPEN MAAND?

Ik deelde eerder al mijn hoogtepunten van 2021, daarin zeg ik “Voor 2022 wil ik hetzelfde, niet meer (mag wel), maar zeker niet minder.” En toen ik bezig was met nieuwe doelen bedenken en visionbord maken voor 2022 vond ik dat lastig. Ik heb altijd wel een punt op de horizon en kleinere doelen waar ik naar toe wil. Maar de gedachte “voor 2022 wil ik hetzelfde, niet meer (mag wel), maar zeker niet minder.”, is precies hoe ik het voel op dit moment. En dat gaf me het inzicht dat ik niet per se van doel naar doel hoef te gaan, maar hoe het nu is, dat ik daar eigenlijk al helemaal content mee ben.

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Bericht over mijn podcast deed het het beste!

WELKE BOEKEN HEB IK GELEZEN?

Ondanks dat ik alsnog drie boeken heb gelezen is dat toch aanzienlijk minder dan dat ik van mezelf gewend ben. En ik ga niet klagen hoor, want afgelopen jaar heb ik 65 boeken gelezen. Dus… maar moet er wel aan wennen dat ik niet meer elke ochtend en/of avond lees. Niet dat ik dat niet fijn vind, om het niet te doen, maar misschien op een ander moment in de dag wel even een lees moment oppakken is toch wel fijn. We gaat het mee maken, volgende maand weer nieuwe kansen.

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: