fbpx

Maandoverzicht februari 2021: welke lessen leerde ik & mijn huisje is nu écht af (+foto’s)!

Maandoverzicht februari

Vorige maand vertelde ik al in het maandoverzicht van januari dat februari drukker zou worden. Desondanks voelde februari een stuk rustiger dan januari, gelukkig! En, op de valreep van februari, de laatste dingen aan mijn huisje zijn klaar en de laatste meubels zijn binnen. Nu is mijn huisje echt af!

Maandoverzicht februari 2021: WAT STOND ER OP DE PLANNING?

  • Ik haalde in januari nieuwe opdrachten voor februari binnen, dus mijn werkagenda was voller dan in januari. Desondanks voelde het een stuk rustiger. Januari was vooral metaal slopend, ondanks dat ik wat minder opdrachten had, moest ik veel regelen en had ik meerdere lastige gesprekken waar ik echt op mijn strepen moest staan. Dat was in februari gelukkig veel minder, dus dat scheelde een hoop stress en gepieker.
  • Laatste dag van januari ben ik begonnen met mediteren, een nieuwe uitdaging én een nieuwe gewoonte aanleren! Het is me gelukt om dagelijks te mediteren in februari. Natuurlijk schreef ik ook hierover een artikel, mediteren voor beginners. Het is voor mij namelijk de tweede keer dat ik begin met dagelijks mediteren. Merk nu al dat het me goed doet! Ik ben begonnen met 5 minuten en ondertussen 10 minuten per dag. Ik heb een moment op de dag gevonden dat goed voor mij werkt en ik merk dat mediteren me nu al helpt om me minder te laten meeslepen door mijn gedachtes. 
  • Mijn huisje is écht af! Ik wilde mijn werkplek nog een upgrade geven, omdat dat en enige plekje was waar ik niet graag zat terwijl ik juist veel uren achter mijn bureau doorbreng… maar wist niet zo goed waarom dat was, totdat ik dacht, “dit is het enige plekje in het huisje was saai is”. Dus mijn plan: schilderen en een plank! Ik heb voor de eerste keer geschilderd! Haha, super grappig! En ondertussen hangt de plank ook en kan ik zeggen dat er weer een fijn plekje in mijn huisje is bijgekomen. Ook miste ik nog twee stoelen, die had ik in november al besteld, maar dat was het laatste wat nog binnen moest komen. En die zijn nu binnen! Nu is mijn huisje echt af! En nu is mijn buitenplek aan de beurt! Benieuwd? Houd dan zeker de Instagram pagina van Hou Het Luchtig in de gaten, volg mij hier.

Wat ik leerde in februari?

Wat ik afgelopen maand heb geleerd is dat alles betrekkelijk is. Het ene moment kan iets heel heftig lijken en de week erop denk je, “waar maakte ik mij druk om?”. Dit merkte ik zakelijk en privé. Zakelijk heb ik afgelopen maand geprobeerd om de rotte appels uit mijn bedrijven te halen, zaken die negatieve energie met zich mee brachten en energie slurpers. Ik zei net al, januari was vooral metaal slopend. Dit kon ik niet nog een maand volhouden. Er moest iets veranderen. Ik had meerdere lastige gesprekken waar ik echt op mijn strepen moest staan. In januari en ook nog in februari. Maar ik leerde dat niet alles zo moeizaam hoeft te gaan. Ik heb meerdere opdrachten, eenmalig en vast, met een super fijne samenwerking. Ik hoef, kan en wil niet met iedereen samen te werken. Alles is betrekkelijk. Op het ene moment lijkt iets heel heftigs en het andere moment lost het zichzelf op of moet je een keuze maken en kiezen voor jezelf.

BESTE INSTAGRAM POST VAN februari 2021

Beste bericht van februari is natuurlijk de foto in de sneeuw! Leuk weetje, toen ik hoorde dat het ging sneeuwen had ik dit beeld al bedacht. Op de slee, in leukste en mooiste straatje van het dorp met de kerktoren op de achtergrond. Papa ging gelukkig mee naar buiten om de foto te schieten!

Ik hen zin in maart, ik begin dan weer met coachingstraject bij Suzanne van Duijn én ik ben eind maart jarig! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

1 Reactie

  1. 28 februari 2021 / 19:43

    Ik had hoogte- en dieptepunten in maart. Mijn hoogtepunt kan ik nog niet met je delen. Maar over 2 weken ‘lanceer’ ik iets heel tofs! Mijn dieptepunten waren (en zijn) toch wel mijn gezondheid, die ik mede door de maatregelen moeilijk onder controle kon krijgen. Aangezien ik een therapeut heb, die onder alternatieve geneeskunde valt, kon ik daar de afgelopen maanden niet naar toe. Normaal gesproken ga ik daar elke 2 maanden heen. Maar na 3 maanden (want toen had ik mijn laatste behandeling) is mijn lichaam echt helemaal op. Het koude en natte weer deed voor mij ook echt geen goed, en vaak moet ik dan ook een keer extra. Maar dat kon allemaal niet. Zo blij dat ik deze week weer mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: