fbpx

Maandoverzicht februari 2022: ziekenhuisonderzoeken en veel te veel artsen

februari 2022

Maandoverzicht februari 2022 stond in het teken van heel veel ziekenhuisonderzoeken én veel te veel artsen.

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN februari?

  • Nieuwe aflevering van mijn podcast kwamen online, waaronder het allereerste interview! Op deze pagina vind je alle informatie over de podcast en wat je kunt verwachten. Maar voor nu, luister het eerste interview/aflevering op Spotify [klik hier]!! Het is een interview met Nathalie van fibromlagieblog.nl over ondernemen!
  • Ik had veel afspraken in het ziekenhuis, voor verschillende onderzoeken bij drie ziekenhuizen. Dat was een beetje veel. Op een gegeven moment leek even alles fout te gaan. Alles moest worden gecontroleerd om zaken uit te sluiten. Deze week te horen gekregen dat alles goed is. Erg blij! En nu er verder niks aan de hand is ook blij dat ik een apk van mijn lichaam heb gehad haha.
  • Ik kreeg ook een longboard cadeau. Nieuwe hobby is geboren! Vind het super tof om te doen en heb nu al zin in goed weer zodat ik veel meer kan oefenen!
  • Ik starte ook met het werken in een nieuwe planner, echt fijn vond ik het werken. Wie weet binnenkort een review online. Op instagram deelde ik al hoe ik gebruik van maak de planner. Nog op zoek? Bekijk dan hier de planner die ik gebruik!
  • Voor de rest was het een kort maandje dat snel voorbij vloog!

WAT HEB IK GELEERD AFGELOPEN MAAND?

“Stel je toch voor hoe wij zouden zijn als we minder bang waren” Deze zin loopt al een week door mijn hoofd… Mijn hoofd draait afgelopen weken overuren door gepieker en door van alles en nog wat. Maar deze zin blijft terug komen. Wat ik zou doen als ik minder bang was? Mezelf niet laten leiden door mijn gedachten én het gewoon doen. 

Dat leerde ik afgelopen maand. Soms je gedachten heel bewust negeren en het gewoon doen!

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Ook intresse in mijn gratis e-book? Download hier!

WELKE BOEKEN HEB IK GELEZEN?

Afgelopen maand iets meer gelezen dan maand ervoor, altijd fijn! Favoriete boek van de maand, “De jongen, de mol, de vos en het paard”!!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: