fbpx

Maandoverzicht januari 2022: wintersport én mijn eigen podcast!

Maandoverzicht januari

Maandoverzicht januari 2022 stond in het teken van wintersport én het lanceren van mijn eigen podcast! Ook het ziekenhuis stond op de planning.

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN JANUARI?

  • Tweede week van januari was ik samen met mijn vriend een week naar Zell am See in Oostenrijk voor een welverdiende wintersport vakantie. En onze eerste vakantie samen. We hebben mooi weer gehad, veel gegeten, veel gelachen en 5 dagen genoten van alle sneeuw(pret)!
  • Daarna stond er een ritje naar het Erasmus MC op de planning. Ik heb nieuwe medicatie gekregen wat meer gericht is op de diagnose BPD en niet voor astma. Ik heb namelijk geen astma en alleen BPD (in plaats van combinatie).
  • En een andere groot ding in januari was het lanceren van mijn podcast en delen van de allereerste aflevering! Op deze pagina vind je alle informatie over de podcast en wat je kunt verwachten. Maar voor nu, luister de allereerste aflevering op Spotify [klik hier] of YouTube [klik hier]!!

WAT HEB IK GELEERD AFGELOPEN MAAND?

Afgelopen maand heb ik geleerd dat je snel weer in je eigen comfort zone zit, vaak zonder dat je het door hebt en het dan juist fijn is als je ideeën bedenkt, zoals de podcast, die je weer even uit je comfort zone halen en je weer een leuke en creatieve uitdaging geven. Ik heb geleerd dat ik groei als ik mezelf uitdaag en soms door dingen die ik eng vind om te doen. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het altijd meer dan waard!

BESTE INSTAGRAM BERICHT!

Ik heb afgelopen maand twee keer naar het ziekenhuis geweest en een van die afspraken was vriendlief mee. Instagram vond dat net zo lief als ik zelf dus was dat ook meteen het beste bericht.

WELKE BOEKEN HEB IK GELEZEN?

Afgelopen maand heb ik niet zoveel gelezen, met de wintersportvakantie en veel samen zijn met vriendlief heb ik minder gelezen. Maar alsnog twee boeken! Een zakelijk en een persoonlijk/privé boek:

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: