fbpx

MAANDOVERZICHT JUNI 2021: zomers weer had de overhand

maandoverzicht juni 2021

Ik begon de maand goed met een weekendje aan het strand en het heerlijke zomerse weer zette gelukkig door!

MAANDOVERZICHT JUNI 2021: WAT STOND ER OP DE PLANNING?

  • Cadzand: mijn ouders hadden een weekje een huisje gehuurd in Cadzand en het weekend dat ze er zaten mochten wij (de kinderen haha) langskomen. helaas hadden we zaterdag niet zo goed weer, maar dat mocht de pret niet drukken. En op zondag scheen de hele dag lekker de zon! Echt van genoten met z’n alle weer iets te doen en samen te zijn.
  • Zwemmen en zonnen: het goede weer bleef aanhouden, dus trommelde ik iedereen op een vrije dag op om met mij te gaan zwemmen en zonnen. Ik weet van mijn vriendinnen op welke dag ze vrij zijn, daar maak ik mooi gebruik van!
  • Nieuwe opdrachten binnengehaald: yay! Deze maand drie nieuwe opdrachten binnengehaald voor Studio Luchtig, blijft een mooi moment om van gesprekken naar een concrete opdracht te gaan en de mogelijkheid te krijgen om te helpen en kennis te delen, love it!
  • 10.000 views op Instagram Reels… gekkenwerk!!!! Zoveel mensen! Niet normaal. Nog niet gezien, klik hier!
  • En 23 juni was het precies 1 jaar geleden dat ik mijn afstudeerzitting had én slaagde! Wauw, wat is afgelopen jaar zo mega snel gegaan. Ik heb heel veel gedaan, er is mega veel gebeurd en ik heb zoveel geleerd binnen 1 jaar! Kan het amper geloven dat er nog “maar” 1 jaar voorbij is…

WAT LEERDE IK IN juni?

In juni leerde ik dat het oké is om even niet te weten wat je wilt en hoe je het wilt doen. Het is oké om niet meteen een antwoord te hebben. Het is oké om gewoon te doen wat je moet doen, zonder een volgend doel. Het is oké om sommige dingen even op pauze te zetten en even twintig stapjes terug te doen en geen druk te voelen. Op een gegeven moment kwam vanzelf weer het “yay, ik heb er zin in!” gevoel. Op naar juli, zin in!!!

BESTE INSTAGRAM POST VAN Juni 2021

Of ik mega twijfelde om deze post online te gooien? JA natuurlijk twijfelde ik! Ik vind het niet niks een bikini foto, niet dat ik onzeker ben over mijn lichaam, maar een wel heel out in the open zo. Maar ik vond het zo’n gezellig middag, dat kon ik onmogelijk niet delen!

WELKE BOEKEN LAS IK?

Ik zal veel meer dan de afgelopen maanden en dat is echt aan de zon te danken. Lekker buiten zitten en lezen, vind ik echt heerlijk om te doen! Als het dan wat minder weer is kies ik vaak toch wat sneller voor Netflix… jammer eigenlijk! Beste boek wat ik afgelopen maand las was sowieso “People We Meet On Vacation”, als je nog geen boek hebt voor tijdens je vakantie, lees dan dit boek!

Dat was alweer maandoverzicht juni 2021. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: