fbpx

Maandoverzicht maart 2021: van niks gepland naar een super maand!

Maandoverzicht maart 2021

Ik moet even mijn agenda erbij pakken om te kijken wat er allemaal is gebeurd. Maart 2021 leek een redelijk saaie maand te worden, op mijn verjaardag na, maar niks was minder waar!

MAANDOVERZICHT maart 2021: WAT STOND ER OP DE PLANNING?

  • Eigenlijk stond het niet zo heel veel op de planning aan het begin van de maand. Ik had veel werk dingen, zoals overleggen en deadlines. Ook heb ik meerdere keren met vriendinnen afgesproken. Veel gewandeld :).
  • Ik begon in maart goed, want ik startte met mijn nieuwe coachingstraject bij Vrije Meid! De kick-off en de eerste sessie zitten er al weer op. Ik ben druk bezig, vooral met iets nieuws voor Hou Het Luchtig, naast een betaald én gratis ebook komt er dit voorjaar ook een online cursus!
  • Ik had ook natuurlijk mijn verjaardag in maart! 25 jaar geworden, hiervoor had ik goed gepland om vriendinnen uit te nodigen maar wel verdeeld over een week. Heel toevallig had ik die week vrij gepland, dus dat kwam ideaal uit. Ik heb uiteindelijk mijn verjaardag in vier delen gevierd! Veel beter dan vorig jaar, toen ging ik op mijn verjaardag in zelf quarantaine.
  • Een verrassing die tussendoor kwam is dat ik één nachtje alleen naar Den Haag ben gegaan waar ik verbleef in een te leuke Airbnb! Ik wilde al heel lang naar het strand en dacht in mijn vrije week is ideaal! Ik heb er meer van genoten dan ik had gedacht, want ik was echt 24 uur weg, maar vond het heerlijk om standwandeling te maken en te eten op het strand (frietje take-way).

Wat leerde ik in maart?

Misschien meer een conclusie dan een les, maar wel een fijne! Ik concludeerde/leerde dat ik nu al mijn droom leven leidt. Ik denk niet dat ik op dit moment verder zou kunnen zijn dan waar ik nu ben. Ik doe alles om mezelf te ontwikkelen. En waar ik nu sta had ik een half jaar geleden nooit verwacht, ik had verwacht dat ik daar een jaar voor nodig zou hebben, niet een paar maanden. Wellicht dat iemand anders het sneller kan doen of meer zou kunnen doen. Maar, voor mij, weet ik dat ik alles doe wat ik kan doen. En daar ben ik trots op! In een nieuw artikel deel ik wat ik allemaal doe om mijn droomleven te creëren.

BESTE INSTAGRAM POST VAN maart 2021

De beste post van Instagram was niet mijn verjaardag of nachtje weg, maar posts over mijn nieuwe hobby!

Boeken die ik las in maart:

Ik heb afgelopen maand niet zo heel veel gelezen, ten opzichte van januari en februari… er was een boek dat ik wel leuk vond om te lezen, en dus ook wilde uitlezen, maar daar niet zo makkelijk door, namelijk ‘Het boek van vergeten woorden’. Wil je weten welke boeken ik allemaal nog wil lezen en wat ik nu aan het lezen ben, volg mij dan via deze link op Goodreads!

Ik heb zin in april, er staat dan nog een tripje binnen Nederland op de planning en veel nieuwe opdrachten voor Studio Luchtig! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: