fbpx

Maandoverzicht mei 2021: ONLINE CURSUS LANCEREN en couch surfing!

mei 2021

Nieuwe maandoverzicht van mei, betekent ook dat er weer een maand voorbij is gevlogen. Ik weet niet waar de tijd naartoe gaat, het gaat allemaal zo snel. Maar stilstaan doe ik zeker niet!

Maandoverzicht mei 2021: wat stond er op de planning?

  • Mei zat vol met gaten door alle vrije dagen tussendoor. Mijn eerste keer dat ik mijn eigen vrije dagen moet plannen aangezien voorheen door school allemaal werd geregeld. Ik twijfelde wel of ik alle dagen zo vrij moest nemen, zijn er toch best wel wat. Dus heb ik voor de midden weg gekozen, als ik iets leuk op de planning had staan nam ik vrij, ander werkte ik gewoon. Maar door al die gaten en lange weekenden heb ik niet het gevoel dat ik een mega productieve maand achter de rug heb, ondanks wanneer ik er zo op terug kijk wel heel veel heb gedaan.
  • Ik lanceerde midden mei, 17e, de pre-order voor mijn online cursus! Tot 1 juni 2021 geldt er een tijdelijke actie op mijn online cursus Grenzeloos Leven! Wat houdt het in: Je laat je tegenhouden door je eigen fysieke en mentale grenzen, waardoor er niks veranderd. Je komt energie en tijd te kort. Balans vinden tussen wat je wilt en wat je kan lijkt onmogelijk. Je beperkingen houden je tegen. Of houd jij jezelf tegen? Met deze online cursus creëer jij een grenzeloos leven. Zodat je niet meer in beperkingen denkt en stopt met jezelf tegenhouden! Je hebt de grens opgezocht van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wil leven. Je leeft je mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. Meer lezen.
  • Ik ging voor het eerst naar het terras! Teller staat al op 5 terras bezoeken :).
  • Mijn CV ketel hield ermee op, vrijdag voor het Pinkster weekend… hierdoor heb ik drie nachten op drie verschillende plekken geslapen! Kan ik toch nog zeggen dat ik ooit aan couch surfing heb gedaan! Was een heel gedoe, maar uiteindelijk best leuk!
  • Mijn maand bestond vooral uit de online cursus maken, lanceren en promoten. Daar lag echt mijn focus. Natuurlijk werkte ik voor mijn opdrachtgevers van Studio Luchtig en heb ik vriendinnen gezien!

WAT LEERDE IK IN MEI?

Ik leerde in mei dat ik nu meer het gevoel dat ik student ben dan toen ik student was. Ik heb met vriendinnen veel leuke dingen gedaan, veel spontane dingen kwamen tussendoor en ik heb hier en daar een alcohol genuttigd hihi. Maar ik voelde me heel vrij, ik kon mijn ding doen, werken en leuke dingen doen. Terwijl toen ik op school zat ik vaak nee tegen dingen moest zeggen omdat ik mijn energie veelal nodig had voor school. Nu heb ik veel meer die balans tussen werk en leuke dingen, waardoor ik wel eens wat spontaans kan doen met vriendinnen, terwijl voorheen ritme en school heilig waren. Vind hoe het nu is leuker :).

BESTE INSTAGRAM POST VAN MEI 2021

Met kop en schouders had ik een op Instagram een bericht wat het het beste deed!

WELKE BOEKEN LAS IK?

Ik lees elke maand wel meerdere boeken en in mei 2021 heb ik weer vele aanraders gelezen. Ik heb onder andere de trilogie van Orgin gelezen, hieronder vind je alvast deel 1 in het Nederlands. Zeker alle drie lezen, ik vond het echt lekker weglezen. Maar als je nog niet bekent bent met deze auteur, raad ik je aan om te beginnen met de Lux-serie én daarna de Origin-serie. Sluit mooi op elkaar aan :). Ook probeer ik elke maand één zakelijk gerelateerd boek te lezen, die zit er ook weer tussen én ook zeker een aanrader voor alle online ondernemers! Wil je weten welke boeken ik allemaal nog wil lezen en wat ik nu aan het lezen ben, volg mij dan via deze link op Goodreads

Dat was alweer maandoverzicht mei 2021. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: