fbpx

Maandoverzicht november 2020: eigen ebook lanceren & een record omzet!

november 2020

Een nieuwe maandoverzicht, deze keer van november 2020! De laatste week van oktober had ik een week vrij gepland en daarom stond november vooral in het teken van werken. En dat is goed gelukt, ik haalde in november mijn beste omzet ooit voor Studio Luchtig & Hou Het Luchtig!

November 2020: WAT STOND ER OP DE PLANNING

 • Werken, werken werken. Ik heb veel gewerkt haha. Soms had ik het gevoel dat mijn agenda overliep met bel- en video afspraken, terwijl ik andere dagen dacht “ik heb alles onder controle!”. Maar al dat werken voor Studio Luchtig en gedeeltelijke voor Hou Het Luchtig heeft mij wel mijn beste omzet tot nu toe gebracht. Iets wat ik niet al had verwacht om dat nu al te halen. Dus, dat is tof! Ook een beetje onverwachts. Maar wel bevestiging dat ik ondernemen écht kan! Ook schreef ik afgelopen maand een artikel met mijn adviezen om te werken met een chronische ziekte én deelde ik mijn ondernemersverhaal.
 • Net op de valreep, voordat het echt koud wordt, heb ik nog gegolfd. Had ik al ruim 1,5 jaar niet meer gedaan, maar vond het weer super om te doen! Moet ik echt vaker doen… nu al zin in het voorjaar!
 • Uitzet bij elkaar kopen… 1 december krijg ik de sleutels (misschien al een dag eerder) van mijn tiny house!
 • Boekpresentatie en expositie van 100 van Hilvarenbeek was op zondag 29 november. In februari 2020 ben ik al op de foto gezet, net als 99 andere mensen uit de gemeente Hilvarenbeek die op het moment iets voor Hilvarenbeek doen. Ik ben n.a.v. mijn ondernemingen en vooral namens wat ik doe voor Hou Het Luchtig op de foto gezet. Heel tof!
 • Lanceren eigen ebook: zo denk je grenzeloos positief! Last but not least. Laatste dag van de maand november lanceerde ik officieel mijn ebook Zo denk je grenzeloos positief. De pre-order ging als erg goed en hopelijk gaan nog meer mensen het boek bestellen én hebben ze er echt iets aan. Ik heb het in ieder geval met heel veel liefde en plezier geschreven. Bestel hier!

Mijn Tiny House

Niet echt een mobiele Tiny house, maar het is een ruimte van, exclusief de vide, 50m2 groot. Dus ik mag het nog net een Tiny house noemen, helemaal blij! Want ik heb toen ik besloot uit huis te gaan serieus gekeken of het kopen van een Tiny house tot de mogelijkheden behoorde, dat ging helaas niet omdat het best prijzig is. Maar er leiden meer wegen naar Rome! Ook heel toevallig (of niet!) is dat ik de quote “Tiny house, big love” op mijn moodboard van 2020 heb staan. Heel leuk! Maar hiervoor heb ik de afgelopen maand heel veel spulletjes voor gekocht. O.a. een tv meubel van de Ikea, met lichtgrijze frontjes en op pootjes. Een driezitsbank bank, vloerkleed, salontafel, poef en eettafel van de Karwei. Ook heb ik velvet eetkamerstoelen gekocht van Kick Collection. Voor de rest ook nog heel veel kleinere dingen… Hopelijk kan ik jullie snel in december het eindresultaat laten zien!

BESTE INSTAGRAM POST VAN November 2020

Ooh, één post had drie post meer dan de ander, maar ik deel ze lekker allebei! De linkerfoto gaat over het kopen van mij uitzet! En de rechter foto is gedeeld naar aanleiding van prematuren dag met een foto van mijzelf. Ik heb ook een artikel geschreven hoe het kwam dat mijn zusje en ik te vroeg geboren werden, lees hier verder.

November 2020 was een heerlijke maand waarin ik heel veel nieuwe dingen mocht ervaren, lanceren eigen ebook, omzet record halen én ik kocht allemaal leuke meubels voor mijn eigen plekje. Hoe was jouw maand? Laat een reactie achter in de comments hieronder!

Liefs, Fenna

WIL JIJ LEREN HOE JE JE NIET LAAT TEGENHOUDEN DOOR BEPERKENDE GEDACHTEN? OF DOOR JE EIGEN MENTALE OF FYSIEKE BEPERKINGEN? BESTEL DAN HIER MIJN EBOOK “ZO DENK JE GRENZELOOS POSITIEF!

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

2 Reacties

 1. 1 december 2020 / 08:29

  Hoi, mij maand was redelijk om de dag op de hei gelopen met een brees om mijn knie in plaats 2km dan 3,5 lijkt niet veel maar heb dit in geen 2jr meer gelopen. Ook weer mensen bezocht via vrijwilligers werk tegen eenzaamheid. Om de 2w Nederlandse les gegeven aan een intensiaste vluchteling, ze nog nog niet de offici√ęle cursus vooge en wilde al wel.
  Een 2mnd maand met voldoending. Vriendelijk groet Nicolet

  • 11 december 2020 / 10:33

   Hallo Nicolet, wat fijn om te horen, een maand met voldoening! Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: