fbpx

Maandoverzicht November 2021: een week leven vanuit mijn koffer

Maandoverzicht November 2021

Maandoverzicht van november, conclusie in vier woorden: leven vanuit mijn koffer. Ik heb Brabant gezien, ik ben in Overijssel geweest en een citytrip naar Frankfurt!

WAT STOND ER ALLEMAAL OP DE PLANNING IN NOVEMBER?

  • November bestond letterlijk alleen maar uit sociale dingen. Ik heb denk ik al mijn vriendinnen gezien afgelopen maand, wat best bijzonder is, want 1 vriendin woont in Frankfurt. Maar zelfs haar heb ik gezien!
  • Ik heb lekker veel gewandeld afgelopen maand. In verschillende steden, maar ook bossen, duinen en natuurparken! Was wel weer even nodig om die routine weer op te pakken, lekker wandelen, ook fijn voor mijn rug en mijn conditie :).
  • Ik ben voor onderzoek naar het ziekenhuis in Rotterdam geweest. Speciaal voor mijn longen ben ik daar naartoe gegaan! Wat daar uit is gekomen, lees je hier.
  • Ik ben voor de tweede keer dit jaar naar Frankfurt geweest, vorige keer was in de zomer en nu stonden er overal kerststalletjes en was er een kerstmarkt bovenop het dak van een garage, met een mega mooi uitzicht! Ik ben samen met een vriendinnetje naar Frankfurt gegaan om een andere vriendin die daar woont op te zoeken. Ik heb een heerlijk weekend gehad, vol in de kerstsferen, veel lekker eten, geshopt en gelachen!
  • Ook is er sinds afgelopen maand een tweede Headquarters voor Hou Hou Luchtig gecreëerd. Naast een eigen kantoor/werkplek in mijn dorp heb ik nu ook bij vriendlief een werkplek, aka HQ! Zie hier het eindresultaat!
  • Ten slotte, is mijn bedrijf Studio Luchtig lekker aan het groeien. Ik nam een nieuwe freelancer aan, mijn vierde vaste freelancer! Hierin heb ik besloten om mijn taken te veranderen en om minder uitvoerend werk te gaan doen.

Wat heb ik geleerd afgelopen maand?

Ik heb zakelijk een aantal grote beslissingen genomen afgelopen maand. Met de komst van mijn vierde vaste freelancer heb ik besloten om minder uitvoerend werk te gaan doen en mij te focussen op strategie van mijn eigen bedrijf en die van klanten, klantencontact, managen van mijn team en sales. Niet niks en ook een beetje stappend! Ik heb deze keuze dan ook niet in één keer gemaakt en heel geleidelijk aan. Maar deze maand had ik het gevoel dat ik moest kiezen, om mezelf meer rust te geven en ook om in 2022 verder te blijven groeien, huidige klanten beter te kunnen helpen en nog meer mooie dingen samen met mijn team te kunnen creëren!

Beste Instagram bericht!

Een en al HERFST.

Welke boeken heb ik gelezen?

Ik heb boekclub boek gelezen (samen met twee vriendinnen lezen we elke maand één boek en deze bespreken we dan via videobellen. Maar deze keer waren we samen en konden we voor het eerst in real life bespreken! Dat was het boek “The Roadtrip”, leuk boek, wel feelgood boek maar niet zo cliché, dus super! Ook heb ik het boek “tijdwinst” gelezen en ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn hele planning en manier van planning heb veranderd daardoor, goede start maken in 2022, zeker lezen!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna 

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: