fbpx

Maanoverzicht oktober 2021: ik stond in de Grazia en mijn longen werden onderzocht!

Maanoverzicht oktober 2021: ik stond in de Grazia en mijn longen werden onderzocht!

Een nieuwe maandoverzicht, die van september heb ik overgeslagen maar miste het, dus in oktober weer wel! Vind het namelijk wel leuk om een overzicht te hebben en even terug te blikken op de maand. Hopelijk jullie ook :).

Wat stond er allemaal op de planning in oktober?

  • Nog even terug naar september, wat toen ben ik drie dagen naar Gent geweest, dat was super fijn en echt een aardader om naartoe te gaan voor een paar dagen!
  • En in oktober stond ik in de Grazia!!! Ik ben geïnterviewd door de Grazia n.a.v. mijn longziekte en hoe ik daarmee omga. Heb jij mij al gespot? Op bladzijde 37… :). Lees hier het artikel online!
  • Ik heb in oktober veel gewerkt, wat twee dingen betekende. Ik was even mijn balans kwijt, dus ik moest een paar dagen paar grote stappen terug doen en vanaf daar weer verder. Maar dat betekende ook dat ik een nieuw record maandomzet heb gehaald. Dus dat is WAUW!
  • Aan het einde van de maand ben ik naar Erasmus Rotterdam geweest, waar mijn longen een hele ochtend onderzocht werd en dan aansluitend een afspraak had met doktor. Dat vond ik heel spannend want tot drie maanden geleden wist ik niet eens dat er meer mogelijkheden waren voor mijn longen. Ik dacht ‘het is zoals het is en hier ga ik het mee doen’. Maar nu blijkt wel dat er onderzoeken mogelijk zijn. Dus wie weet wat dat allemaal gaat brengen!

Wat heb ik geleerd in oktober?

Ik heb hierboven iets weggelaten, sinds begin oktober heb ik namelijk een relatie. Ik heb bijna twee jaar gedate, vele 1e dates en hier en daar wat langer met één persoon. Daar heb ik sowieso veel van geleerd. Maar aan het einde van de zomer werd ik halsoverkop verliefd en sinds oktober hebben we dus een relatie. En daar leer ik veel van, over mezelf en vooral over dingen delen en mezelf kwetsbaar opstellen. Ik ben zo gewend om alles zelf te doen en als ik hulp nodig heb kan ik vaak bij mijn ouders terecht. Maar sinds ik op mezelf woon ben ik nog meer gewend om zelf dingen uit te zoeken en/of te regelen. Maar ook ben ik gewend om tegen mensen snel te zeggen “het gaat goed”. Omdat ik geen zin, tijd of energie heb om uit te leggen hoe het echt gaat. En daar betrap ik me soms ook nog wel eens op, dat ik het wél moet delen, wil delen, en niet automatische zelf meteen alles zelf regel of me niet kwetsbaar op kan stellen.

Beste Instagram bericht

Niet verrassend dat dit het beste bericht was :).

Welke boeken heb ik gelezen?

Moet eerlijk toegeven dat ik wel wat minder lees, omdat ik voorheen vooral las in de ochtend en avonden. Maar nu ben ik niet meer elke avond en ochtend alleen :). Wil je weten van de andere boeken wat ik daarvan vond, volg mij dan via GoodReads! Standdagboek las ik met de boekclub die ik heb met vriendinnen, vonden we alle drie super! En ik heb zelf Rood, wit & koningsblauw gelezen, top boek!

Ook deelde ik laatst een review van Middernachtbibliotheek, dat boek ik las met boekclub die ik heb met vriendinnen. Zo, dat was ‘m weer deze maand. Op naar november!

Liefs, Fenna

iefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: