fbpx

Maandoverzicht september 2020: 13 van de 30 dagen op vakantie

september 2020

September 2020 was alles wat ik niet van had verwacht, maar het was erg leuk en fijn! Het was spontaan, veel nieuwe dingen en nieuwe uitdagingen! Van de 30 dagen was ik er 13 weg! Niet alleen maar vakantie hoor, mijn laptop ging altijd mee en vaak ook een aantal uur open om te werken :).

September 2020: wat stond er op de planning

september 2020
Domburg

Een week in Domburg/Middelburg

Mijn zusjes had een plekje in Domburg geregeld en mijn ouders zouden haar brengen en een weekend blijven. Ik zou haar dan weer ophalen. Maar, toen ging Valencia niet door en dacht ik, ik ga gewoon weekend mee. En toen dacht, ik blijf de hele week! Het was een top week! Eerste vakantie waarbij ik echt een paar dagen alleen met mijn zusje weg ben geweest! Heerlijk weer, veel gezien en veel gelachen! En ik plakte midden in die week ook nog een workaction in Middelburg.

september 2020
Diploma uitreiking
september 2020
Zuid-Limburg

Staycation in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is zoveel meer dan ik had verwacht! Ik wist dat er heuvels waren, maar niet zoveel hahah. En het centrum van Maastricht ken ik, maar de omgeving eigenlijk niet echt. Zuid-Limburg is mooi en verrassend leuk om te bezoeken! Hotel/appartement waar wij zaten, Dormio Resort, is erg mooi! We hebben van ons balkon de zonsondergang kunnen zien, dat was heel tof! Ook zijn naar het drielandenpunt geweest, dat was verrassend leuk! En we hebben een wijn wandelroute gelopen, een wijnhuis bezocht én wijn geproefd (en een fles gekocht :)). Ook zijn we naar Loods 5 geweest, wat naast de mooie spullen, ook heel tof was door het super mooie gebouw! Maar natuurlijk werd ook hier mijn laptop geopend, ben niet voor niks een locatie onafhankelijke ondernemer geworden ūüôā. Meer lezen over mijn staycation in Zuid-Limburg, ga dan naar dit artikel!

September 2020 eindigden met een Apple Watch

Ik wil al sinds de eerste Apple Watch een Apple Watch :). Die is nu 6 jaar geleden uitgekomen… maar het is en blijft een luxe product. Maar nu heb ik er voor gespaard, had het geld nergens anders voor nodig én ik heb hem gekocht. Eindelijk! Hier zal zeker een review over volgen…

Beste Instagram post

Geen echte verrassing, maar deze post kreeg de meeste likes op Instagram afgelopen maand. Ik ben ook erg trots op dit moment!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

Wil jij weten wat mijn favoriete producten zijn? Bekijk dan mijn webshop!

Inspiratie nodig om content te delen voor op jouw Instagram? Download dan hier mijn GRATIS e-book voor 10 content ideeën!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: