fbpx

Maandoverzicht juli 2021: de beste herfst in de zomer

Maandoverzicht juli 2021

Wat een maand, wat een maand! Juni was heerlijk zomers en in juli leek het grotendeels of de herfst al was begonnen.

MAANDOVERZICHT JULI 2021: WAT STOND ER OP DE PLANNING?

  • Eerste 2,5 week stonden in het teken van werken. Ik wist dat ik einde van de maand juli wat meer sociale dingen op de planning had staan dus heb er voor gegaan en heb in de eerste 2,5 week lekker veel gewerkt.
  • Hou Het Luchtig bestond afgelopen maand 5 jaar en in diezelfde week ondernemende ik 1 jaar fulltime! Dat was een feestje en op Instagram heb ik daarom meerde win acties gehad!
  • Daarna stond het eerste tripje naar het buitenland op de planning! Ik ben een lang weekend naar Frankfurt gegaan. Een vriendin woont daar en door corona nog niet de kans gehad om te komen kijken. Maar het kon eindelijk! Was voor mij ook de eerste keer redelijk lang rijden (4 a 5 uur) en dat ging gelukkig er goed, weet ik dat ook weer, dat ik dat kan. En ook Frankfurt was een verrassende stad, echt heel leuk om keer naartoe te gaan! Natuurlijk was het ook erg gezellig om mijn vriendin weer te zien, haar plekje en nieuwe stadje te ontdekken.
  • Ik was weer helemaal bijgekomen van weekendje Frankfurt en toen stond het volgende sociale weekend op de planning (twee weekenden zaten ertussen). Weekendje couchsurfen bij vriendinnen zodat ik overal wat langer kan blijven (en wijntje kan drinken). Ik ging vrijdagmiddag van huis weg, vrijdagavond uiteten en blijven slapen. Zaterdagmiddag naar volgende adres, even naar Den Bosch gegaan en toen bij vriendin beland waar we met z’n vieren hele leuke avond hebben gehad. En die zondagmiddag had ik mijn mijn zusjes en nichtjes afgesproken voor de borrel in Den Bosch. Top weekend! Was ik helemaal gesloopt en oververmoeid, ja… was het meer dan de moeite waard, JA!

WAT LEERDE IK IN JUNI?

Dat ik 4 a 5 uur auto kan rijden in mijn eentje! Laat die roadtripjes maar komen, vanuit mijn huis even en straal van 4 uur (rekening houden met file, wordt het 5 uur) maken en kijken naar welke stadjes ik dan allemaal naartoe kan rijden! Ik had het nog nooit gedaan, dus dacht toen ik naar Frankfurt ging, dit is het ideale moment om te proberen!

BESTE INSTAGRAM POST VAN JULI 2021

Beste post op Instagram heb ik ook een artikel overgeschreven, over dat ik mijn rug mooi wil vinden ondanks mijn scoliose: dat lees je hier.

WELKE BOEKEN LAS IK?

Vorige maand las ik meer dan ‘normaal’, deze maand heb ik aanzienlijk minder gelezen. Maar alsnog wel wat :). Beste boek wat ik afgelopen maand las was sowieso “Tot snel!”, echt een aanrader!

Hoe was jouw maand?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: