fbpx

Meisjes met Ambitie en een Beperking, word lid van de Facebookgroep!

Meisjes met ambitie en een beperking

Ik ben niet zo goed in stil zitten (had je niet gedacht he!), daarom ben ik weer een nieuw projectje begonnen! Misschien kennen jullie de Facebookgroep Ambitieuze Meisjes? Ik vind die groep superleuk, maar ik kan niet alles vragen wat ik zou willen. Zoals vragen gericht op mijn beperkingen, maar ik ben wel erg ambiteuze! Dus, ik liep al een tijdje rond om een Facebookgroep te maken met de naam Meisjes met Ambitie en een Beperking. Voor alle ambitieuze meiden die ondanks hun beperking hard werken en ambitieus zijn. Wil je lid worden?

Meisjes met Ambitie en een Beperking

Wil je lid worden? Dat kan natuurlijk! Via deze link: klik hier. Ik zou het super gaaf vinden als meiden hier hun vragen kunnen stellen, elkaar kunnen helpen en zich laten inspireren. Ook heb ik een Instagram pagina aan gemaakt onder de naam Meisjes met Ambitie en een Beperking. Wil je deze pagina volgen? Klik dan hier.

Ben je echt een Meisje met Ambitie en een Beperking meld je dan zeker aan en dan vind je dit blog berichtje ook leuk om te lezen :).

Dit is het kortste blogberichtje in mijn blog carrière denk ik, maar je moet gewoon zelf even op de Facebookgroep gaan kijken en je natuurlijk aanmelden! Zo simpel is het.

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: